test

Toimistotyöntekijä, keikka- ja sijaistyöhakemus, Pohde

Ansök senast  20.4.2030 14:30

Oletko sinä etsimämme asiakaspalveluhenkinen ja tiimityöskentelykyvyn omaava toimistotyöntekijä? Sinulla on joustava ja positiivinen asenne ja koet olosi luontevaksi kiireessäkin. Tervetuloa työskentelemään Pohteelle (Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueelle). Pohde tarjoaa laajasti mahdollisuuksia työskentelyyn sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen eri tehtävissä. Meillä on mahdollista työskennellä perhe- ja sosiaalipalveluissa ja OYS-psykiatrialla, terveyden ja sairaanhoidon palveluissa, ikäihmisten palveluissa, vammaispalveluissa, OYS-sairaalapalveluissa ja ensihoidossa, pelastustoimessa sekä kuntoutuksessa ja sairaanhoidollisissa palveluissa.

Tarvitsemme vaihtelevasti toimistopuolen työntekijöitä eripituisiin sijaisuuksiin aina lyhyistä keikoista pidempiin sijaisuuksiin. Työllistämme eniten toimistopuolen tehtävissä osastonsihteereitä. Lisäksi tarvitsemme ajoittain henkilöstöhallinnon osaavia toimisto- ja klinikkasihteereitä.

Osastonsihteerin tehtäviin kuuluu asiakaspalvelua, potilasasiakirjoihin liittyviä sekä muita yksikön toimintaa tukevia tehtäviä. Osassa yksiköistä lähihoitajapohjaisesta asiakaspalvelusihteerin tutkinnosta on etua, koska tehtävään voi liittyä myös lähihoidollista työtä. Terveydenhuollosta saadun työkokemuksen lisäksi arvostamme tietoteknillistä osaamista. Muihin toimistopuolen tehtäviin etsimme henkilöitä aina yksikön tarpeiden mukaan.

Osastonsihteerin sijaisuuteen kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai vastaava aikaisempi opistoasteinen tutkinto tai soveltuva terveysalan perustutkinto tai aikaisempi terveydenhuolto-alan kouluasteinen tutkinto tai soveltuva keskiasteen ammattitutkinto. Muihin toimistotehtäviin kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai vastaava aikaisempi opistoasteinen tutkinto tai soveltuva keskiasteen ammattitutkinto.

Täytä hakemus huolella ja pidä hakemuksesi ja käytettävyystietosi ajan tasalla. Lähettämäsi hakemus tulee rekrytointiyksikköön, josta olemme sinuun yhteydessä kun koulutustasi ja kokemustasi vastaavaan tehtävään haetaan työntekijää.

Haastatteluun kutsutuilta hakijoilta tarkistamme henkilöllisyyden lisäksi hakemuksessa mainitut opiskelu- ja työtodistukset nähdyksi. Ota siis mukaasi alkuperäiset työ- ja tutkintotodistukset. Opiskelijoiden tulee tuoda haastatteluun mukaan oikeaksi todistettu opintorekisteriote, jossa näkyy läsnäolo opinnoissa ja suoritetut opintopisteet. Jos sinulla on aikaisempaa alan työkokemusta, niin lisää hakemukseesi esimiestasoisen suosittelijan yhteystiedot. Soitamme aina suosittelijatiedot viimeisestä työpaikasta.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.


Läs mer

http://www.pohde.fi

Lisätietoja: Pohteen rekrytointiyksikkö
sähköpostitse: rekrytointi@pohde.fi

Organisationer jobb

Arbetsgivare

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue vastaa alueen julkisista sosiaali-, terveys-ja pelastuspalveluista 1.1.2023 alkaen. Hyvinvointialueella työskentelevät 18 000 työntekijää tarjoavat asukkaille entistä yhtenäisempiä sosiaali-, terveys-ja pelastusalan palveluita. Alan ammattilaisille tarjoamme tiiviimmän yhteistyöverkoston ja uuden tavan kehittää palveluita. Budjettimme on noin 1,7 miljardia euroa.

Läs om arbetsgivare