test
Toimitilahuoltaja Harjulan päiväkoti - Nurmijärven kunta

Nurmijärvi - positiivinen ilmiö

Nurmijärvi on reilun 44 000 asukkaan kasvukunta, jonka varhaiskasvatuspalveluissa työskentelee n. 450 ammattilaista. Tarjoamme laadukasta, monipuolista ja ajanmukaista varhaiskasvatusta n. 2100 lapselle kunnallisissa ja yksityisissä varhaiskasvatusyksiköissä.

Etsimme tehtävästä innostunutta toimitilahuoltajaa. Toimitilahuoltajan tehtävään kuuluu päiväkodin siisteydestä ja puhtaudesta huolehtiminen. Tule meille Harjulan päiväkotiin vakinaiseen työhön 14.2.2022 alkaen. Työsi on toimia toisen toimitilahuoltajan parina, työaika 20 h/vko.

Harjulan päiväkodissa on neljä ryhmää, joista yksi ryhmistä toimii koulun tiloissa. Päiväkoti sijaitsee rauhallisella omakotitaloalueella, jonka läheltä löytyy luonto.

HAE MEILLE, JOS OLET

  • Keskusteleva ja kuunteleva
  • Tiimityöntekijä
  • Digiosaaja
TARJOAMME SINULLE
  • Työyhteisön, jossa tehdään yhdessä, tuetaan ja iloitaan
  • Osaavat kollegat
  • Läsnä olevan ja tukea antavan esimiehen
  • Mahdollisuuden kehittyä ja kouluttautua
Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa päiväkodinjohtaja Ritva Säilä-Paajanen p. 040 317 4146.

Tehtävässä sovelletaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Valitun on tarvittaessa toimitettava lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Palkkaus KVTES:n mukaisesti.

Hakuaika päättyy 28.1.2022 klo 15.00. Toivomme, että jättäisit itsestäsi hakemuksen lisäksi noin minuutin pituisen videoesittelyn.

Tule kanssamme tekemään lapselle hyvä päivä!

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

päiväkodinjohtaja Ritva Säilä-Paajanen p. 040 317 4146.

Lisätietoja

Nurmijärvi on elinvoimainen ja kehittyvä kunta, joka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä pääkaupunkiseudun välittömässä läheisyydessä. Nurmijärvi on yli 42 000 ihmisen kotikunta. Kuntastrategiamme perustuu vastuulliseen johtamiseen ja taloudenpitoon, kunnan vetovoimaan ja kilpailukykyyn, aktiivisiin kuntalaisiin sekä hyvinvointia edistäviin palveluihin. Arvojamme ovat vastuullisuus, avoimuus, toimintatapojen uudistaminen sekä yhteistyö. Olemme savuton työpaikka.

Rekommenderade jobb