Skip to main content
test
Toimitilahuoltaja, Marian palvelukoti, Pieksämäki - Vaalijalan kuntayhtymä

Haemme Marian palvelukotiin Pieksämäelle 22.8.2022 klo 15.00 mennessä

TOIMITILAHUOLTAJAA (pääsääntöisesti päivätyötä)

Marian palvelukoti tarjoaa tehostettua palveluasumista kehitysvammaisille henkilöille Pieksämäellä. Palvelukodissa on 15 asiakaspaikkaa 3 eri ryhmäkodissa.

Toivomme hakijalta hyviä yhteistyötaitoja, motivoituneisuutta tehtävää kohtaan sekä valmiutta siirtyä tarvittaessa avustamaan myös asiakastyössä. Etsimämme henkilö on ahkera ja joustava, joka huolehtii tunnollisesti tehtävistään. Toimitilahuoltajan työ on siivousta, pyykkihuoltoa ja keittiötehtäviä, ei kuitenkaan varsinaista ruoan valmistusta, ruoka tulee valmiina palvelukodille. Tehtävään kuuluu myös erilaisten tilausten tekemistä tietokoneella, joten katsomme eduksi IT-taidot.

Kelpoisuusehtona tehtävään on puhtaus- ja kiinteistöpalvelualalta ammatti- tai perustutkinto.

Tarjoamme lisäksi mukavat työkaverit sekä luotettavan työnantajan tarjoamat edut. Vaalijalassa on käytössä työntekijöiden työhyvinvoinnin tukemiseksi Epassin tarjoamat laajat edut sekä kattavat työterveyshuollon palvelut. Vaalijalassa on käytössä uusille Vaalijalan työntekijöille rekrytointipalkkio; Epassisaldoon lisätään 100 €.

Edellytämme valittavalta tartuntatautilain 48 a §:n mukaisen rokotussuojan osoittamista.

Vaalijalan toiminta siirtyy 1.1.2023 alkaen hyvinvointialueen toiminnaksi.

Ensisijaisesti odotamme hakemuksia sähköisellä lomakkeella Kuntarekryn Hae työpaikkaa -linkin kautta. Hakemuksen ja CV:n ilman muita liitteitä voi myös toimittaa osoitteella Vaalijalan kuntayhtymä, Nenonpellontie 40, 76940 Nenonpelto. Kuoreen merkintä: Toimitilahuoltaja Marian palvelukoti

Valitun tulee toimittaa Vaalijalan työterveyshuollon tekemä lausunto työhön sopivuudesta työsuhteen alettua kolmen kuukauden kuluessa. Koeaika on kuusi kuukautta.

Pieksämäki 5.8.2022

Avopalvelujen johtaja Kirsi Ruutala

Lisätietoja

https://www.vaalijala.fi/
https://www.vaalijala.fi/maria

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa palvelukodin johtaja Anne Kontro puh. 044 3899 625 tai anne.kontro@vaalijala.fi

Lisätietoja

Vaalijalan kuntayhtymä, Asumispalvelut, Marian palvelukoti, Pieksämäki

Vaalijalan kuntayhtymä on Itä-Suomessa kehitysvammaisten ja muiden erityistä tukea tarvitsevien henkilöiden palveluja järjestävä palveluntuottaja. Se muodostuu Vaalijalan osaamis- ja tukikeskuksesta ja laajoista avopalveluista 16 paikkakunnalla.


Osoite: Soiseläntie 4, 76150 Pieksämäki

Rekommenderade jobb