Toimitilavastaava

Toimitilavastaavan asiantuntijatehtäviin kuuluvat tilamuutosten, kunnossapito ja toiminnallisten muutostöiden esisuunnittelu ja suunnittelun sekä toteutuksen valvonta yhteistyössä eri toimijoiden kanssa. Lisäksi tilahallintoon ja sisäilma-asioihin sekä uudisrakennus ja peruskorjauksiin liittyviä käyttäjän tehtäviä.

Työtehtäviesi menestyksellinen hoitaminen vaatii hyvää kokemusta korjausrakentamisesta tai ylläpidosta ja perustietoja talotekniikkajärjestelmistä. Kokemus julkisesta rakentamisesta, sairaaloista, terveyskeskuksista ja hoitolaitoksista lasketaan eduksi.

Hyvinvointitoimialan kohteissa toimisen kannalta on tärkeää, että tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa, olet ulospäinsuuntautunut ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteen tai teknikon tutkinto ja riittävä kokemus.

Tehtävän palkka 3 060,28 €/kk, teknisten sopimuksen ammattialalisä enintään 8% kokemuksesta riippuen.

Lisätietoja

http://www.turku.fi

Tutustu työnantajaan

Sairaalainsinööri Kari Saarinen p. 050 558 9338
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa.

Turun kaupunki, Hyvinvointitoimiala, Hyvinvointitoimialan hallinto ja yhteiset palvelut, Toimialan hallinto, Tekninen huolto
Osoite: Kunnallissairaalantie 20, 20700 Turku

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.

Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.

Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.

Turku tähtää hiilineutraaliksi vuoteen 2029 mennessä.