Skip to main content
test
Toimitusinsinööri - Kotka Stad

Tervetuloa työskentelemään merikaupunki Kotkaan! Kotkan kaupunkisuunnittelussa on haettavana toimitusinsinöörin vakituinen, kokoaikainen virka 1.3.2023 lähtien.

Kotkan kaupunki on reilun tunnin matkan päästä pääkaupunkiseudulta, meri- ja jokiympäristöistä tunnettu satamakaupunki. Upean elinympäristön kaupungissa nautitaan maankuulujen puistojen lisäksi monipuolisista koulu- ja kulttuuripalveluista sekä urbaanista kaupunkikeskustasta.

Toimitusinsinöörin tehtäviin kuuluu mm. kiinteistötoimitukset, omistajaselvitykset, toimituksiin ja muihin kiinteistötehtäviin kuuluvien karttojen tarkastaminen ja osin myös tuottaminen, katualueiden haltuunoton valmistelu- ja seurantatehtävät, rasitesopimusten valmisteluun osallistuminen sekä tonttijakojen valmistelun ja laskennan sijaistaminen tarvittaessa.

Mittaus- ja kiinteistötoimen yksikössä pääset tekemään mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä. Meillä työskentelet osana ammattitaitoista ja mukavaa työporukkaa. Meillä tehdään kaupunkistrategian hengessä rohkeita tekoja, huolehditaan toisistamme ja kaupungistamme reilusti ja rakkaudella.

Kelpoisuusvaatimuksena on maanmittausinsinöörin (amk) tutkinto tai vastaava aiempi maanmittausteknikon tutkinto sekä kiinteistölainsäädännön mukainen kelpoisuus toimitusinsinööriksi sekä riittävä kokemus tehtäväalueesta. Palkkaus TS:n mukainen, tehtäväkohtainen palkka 3299,94 €/kk.

Tehtävä edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon sekä hyvät tiedot kiinteistölainsäädännöstä. Lisäksi tarvitaan myös vuorovaikutus-, viestintä- ja neuvottelutaitoja. Arvostamme tietämystä ja kokemusta myös rekisteri- ja paikkatieto-ohjelmista. Edellytämme hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Virassa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Tehtävään valitun edellytetään ennen valinnan vahvistamista toimittavan työnantajalle tehtävän hoidon terveydellisiä edellytyksiä koskevat tiedot.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti kirjautumalla sähköiseen rekrytointijärjestelmäämme Apua hakemuksen jättämiseen saat numerosta 040 352 4737 (ma-pe klo 7-14). Paperihakemus ja CV on mahdollista lähettää osoitteeseen Kotkan kaupunki/Kirjaamo, PL 205, 48101 KOTKA.
Haastattelut voidaan aloittaa hakuaikana.

Lisätietoja

http://www.linkedin.com/company/kotkan-kaupunki/
http://www.facebook.com/kotkankaupunki

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

kaupungingeodeetti Kirsti Sepponen 040 6528 237. Sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@kotka.fi

Lisätietoja

Kotkan kaupunki, Konsernipalvelut, Kaupunkisuunnittelun vastuualue

Kotka on eloisa kaupunki meren äärellä, vain reilun tunnin matkan päästä pääkaupunkiseudulta. Kotkan kaupunki pitää reilusti huolta työntekijöistään ja tarjoaa jatkuvasti koulutusta ja monipuolista virkistys- ja työhyvinvointitoimintaa. Kotkassa on komea merellinen asuinympäristö, jonka palkitut puistot tarjoavat paljon harrastusmahdollisuuksia. Kotkassa asut aina lähellä palveluita ja Suomenlahden tai Kymijoen rantaa, kohtuuhinnalla.

Kotkalaiset ovat ystävällisiä ja lähestyttäviä - ja ylpeitä rakkaasta kotikaupungistaan. Liity rohkeasti joukkoomme! Katso lisätietoja www.kotka.fi.


Osoite: Kustaankatu 2, 48100 Kotka

Rekommenderade jobb