test
Toimitusinsinööri - Jyväskylän kaupunki

Tule meille Jyväskylään TOIMITUSINSINÖÖRIKSI!

Haluaisitko työskennellä nykyaikaisessa asiantuntijaorganisaatiossa huippuammattilaisten kanssa?
Tehtävä sijoittuu kaupunkirakenteen toimialalle kiinteistönmuodostuksen ja maastomittauksen yksikköön, jossa saat kiinnostavia ja haastavia työtehtäviä ja toimit jäsenenä tiimissä, jossa jokaisen työpanosta arvostetaan. Etsimme nyt

TOIMITUSINSINÖÖRIÄ

vakituiseen virkaan 1.3.2022 alkaen.

Toimitusinsinööri vastaa mm. kiinteistötoimituksista, asemakaavalaskennasta, tonttijakojen laadinnasta ja kiinteistörekisterin ylläpidosta. Toimit siis kiinteistönmuodostuksen asiantuntijana kehittyvää ja kasvavaa kaupunkia rakennettaessa. Tarkempi toimenkuva määritellään valittavan henkilön osaamisen ja koulutuksen perusteella.

Kelpoisuusehtona on maanmittausalan korkeakoulututkinto (AMK). Tehtävässä edellytetään myös hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Toivomme hakijalta laajaa käytännön kokemusta asemakaava-alueen kiinteistönmuodostustehtävistä, Trimble Locus ohjelmiston ja kiinteistötietojärjestelmän rekisteröintisovelluksen käytöstä sekä kokemusta rakennuslupa- ja kaavalaskennasta. Arvostamme ongelmanratkaisukykyä, halua uusien tekniikoiden hyödyntämiseen sekä kehittämismyönteistä työotetta.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaisesti.

Tehtävä alkaa 1.3.2022 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä on kuuden (6) kuukauden koeaika.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kiinteistöinsinööri Juha Kantanen puh. 050 5832538. Sähköpostitse: etunimi.sukunimi@jyvaskyla.fi

Lisätietoja

Jyväskylän kaupunki

Jyväskylän kaupungissa on avoin ja keskusteleva työkulttuuri. Meitä on noin 7000 työntekijää. Peruspilareitamme ovat yhteistyökyky ja rohkeus sekä sivistys ja suvaitsevaisuus. Haluamme olla jatkuvassa liikkeessä, jalat vahvasti maassa ja katse rohkeasti maailmalla. Jyväskylä on älyn ja sydämen sivistyksen keskus. Toimimme tavoitteellisesti ja tartumme asioihin - hyväntuulisesti ja innostavasti.


Osoite: 40100 Jyväskylä
Jyväskylän kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb