Toimitusjohtaja - Järvi-Saimaan Palvelut Oy

Toimitusjohtaja

Nykyisen toimitusjohtajan siirtyessä muihin tehtäviin haemme uutta toimitusjohtajaa.

Mikäli sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto, olet positiivinen, joustava, tulosvastuullinen, kova tekemään töitä, tiimityöskentelijä, etsit uusia haasteita ja koet työn monikunnallisessa osakeyhtiössä kiinnostavana ja haluat olla mukana kehittämässä uutta innovatiivista palvelukulttuuria, voit olla etsimämme henkilö.

Edellytämme liiketoimintaosaamista, ja teknisen toimialan tuntemus katsotaan eduksi. Paikka täytetään mahdollisimman pian.

Hakemukset palkkatoivomuksineen sekä CV:t pyydämme lähettämään viimeistään 4.7.2019 kello 16 Kuntarekryn verkkosivujen kautta osoitteessa https://www.kuntarekry.fi/.

Lisätietoja

http://www.jarvisaimaanpalvelut.fi

Järvi-Saimaan Palvelut Oy:n hallituksen puheenjohtaja Aira Kietäväinen p. 050 349 1353
Järvi-Saimaan Palvelut Oy:n hallituksen varapuheenjohtaja Lasse Partanen p. 050 075 8325
Järvi-Saimaan Palvelut Oy:n toimitusjohtaja Riku Jalonen p. 044 417 5244

Järvi-Saimaan Palvelut Oy
Osoite: Kauppatie 1, 58700 Sulkava

Järvi-Saimaan Palvelut Oy on Juvan, Rantasalmen ja Sulkavan kuntien sekä Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymän omistama kuntatekniikan yhtiö, joka tuottaa omistajilleen laadukkaita kiinteistönhoidon, kuntatekniikan, rakennuttamisen, liikunta-, ruoka-, siivous-, vesihuolto-, kaavoitus- ja maankäyttöpalveluja. Yhtiöllä on noin 150 työntekijää ja liikevaihtoa noin 13 M€. Toimipisteemme sijaitsevat Etelä-Savossa Juvalla, Rantasalmella ja Sulkavalla.
JÄRVI-SAIMAAN PALVELUT ON SUOMEN PARAS KUNTATEKNIIKAN YHTIÖ

Tutustu työnantajaan