Skip to main content
test
Toimitusjohtaja, Eteläinen In-house yhtiö - Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue

Etsimme toimitusjohtajaa Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen ja kuntien yhdessä perustettavaan Eteläiseen In-house yhtiöön.
Yhtiön kotipaikka on Ylivieskassa ja tehtävä edellyttää liikkumista yhtiön alueella. Tehtävä alkaa elokuussa tai sopimuksen mukaan.

Ateria- ja puhtauspalvelun in-house yhtiö on kuntien ja hyvinvointialueen yhdessä omistama yhtiö. Yhtiön toimialana on tuottaa ja tarjota osakkeenomistajille julkisista hankinnoista ja käyttöoikeussopimuksista annetun lain (1397/2016, hankintalaki) mukaisena sidosyksikkönä monipuolisia ateria- ja puhtauspalveluja sekä näihin palveluihin liittyviä muita tukipalveluja ja asiantuntijapalveluja.

Yhtiön toimitusjohtaja toimii tehtävässään erillisen toimitusjohtajasopimuksen mukaisesti, joka sisältää tarkempia määräyksiä hallituksen ja toimitusjohtajan välisestä työnjaosta ja toimitusjohtajan oikeuksista ja velvollisuuksista.

Toimitusjohtajan tehtävät:
- hoitaa yhtiön juoksevaa liiketoimintaa ja hallintoa
- vastaa kirjanpidon ja varainhoidon lainmukaisuudesta ja luotettavuudesta
- edustaa yhtiötä toimitusjohtajan tehtäviin kuuluvilla alueilla
- vastaa osaltaan yhtiön toiminnan kehittämisestä, tuloksesta ja kassavirrasta. ja on raportointi- ja informointivelvollinen hallitukselle
- osallistuu myös operatiiviseen työhön

Arvostamme modernia henkilöstöjohtamisosaamista, kykyä kehittää yhtiön liiketoimintaa sekä ateria- ja puhtauspalvelualan tuntemusta. Odotamme Sinulta hyviä neuvottelu-, omistajayhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä toimia eri sidosryhmien kanssa.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai muuta tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä hyvää hankintaosaamista julkisissa hankinnoissa. Eduksi katsotaan kokemus talous- ja hallinto-osaamisesta sekä johtamis- ja kehittämisosaamisesta.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Hakija voi esittää palkkatoivomuksen tehtävään.

Noudatamme työsuhteissa enintään 6kk koeaikaa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Lisätietoja

https://pohjois-pohjanmaanhyvinvointialue.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa ateria- ja puhtauspalvelujohtaja Tanja Koski, p. 040 359 3223.
Tehtävää haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa -linkistä.

Lisätietoja

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue vastaa alueen julkisista sosiaali-, terveys-ja pelastuspalveluista 1.1.2023 alkaen.

Hyvinvointialueella työskentelevät 18 000 työntekijää tarjoavat asukkaille entistä yhtenäisempiä sosiaali-, terveys-ja pelastusalan palveluita. Alan ammattilaisille tarjoamme tiiviimmän yhteistyöverkoston ja uuden tavan kehittää palveluita. Budjettimme on noin 1,7 miljardia euroa.

Rekommenderade jobb