Tontti-insinööri - Kangasalan kunta

Tontti-insinööri

Tontti-insinöörin määräaikainen viransijaisuus teknisen keskuksen maankäytön palvelualueen paikkatiedon palveluyksikössä. Tehtävä alkaa määräaikaisella työsopimuksella 1.8.-22.8.2019 ja jatkuu viransijaisuutena 23.8.2019 - 23.8.2020 välisen ajan.

Tontti-insinööri vastaa kaupungin tonttien markkinoinnista ja luovuttamisesta, sekä maaomaisuuteen ja Maanmittauslaitoksen ylläpitämään kiinteistörekisteriin liittyvistä tehtävistä. Tontti-insinööri edustaa kaupunkia kiinteistötoimituksissa ja mm. valmistelee katualueiden haltuunotot ja hakee mahdolliset kiinteistötoimitukset. Tehtävä sisältää paljon asiakaspalvelua.

Haemme tehtävään haasteita pelkäämätöntä, kehittymishaluista, aikaansaavaa ja hyvän asiakaspalveluasenteen omaavaa henkilöä, joka työskentelee sekä itsenäisesti että yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa.

Tontti-insinöörin kelpoisuusvaatimus on virkaan soveltuva maanmittausalan korkeakoulututkinto tai vastaava aikaisempi maanmittausalan opistotason tutkinto.

Nykyinen tontti-insinööri perehdyttää sijaista tehtäväänsä noin kuukauden ajan. Tehtävä soveltuu hyvin myös haasteita ja oppimista pelkäämättömälle vasta valmistuneelle maanmittarille. Asenne ratkaisee.

Tehtävä edellyttää satunnaista oman auton käyttöä.

Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Valitun on ennen virkasuhteen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virkasuhteessa noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

Hakemus pyydetään täyttämään ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä

tontti-insinööri Niina Yli-Olli puh. 040 133 6371 tai geodeetti Juha Iivonen puh. 050 596 9125 tai etunimi.sukunimi@kangasala.fi

Kangasalan kaupunki
Osoite: Urheilutie 13, 36200 Kangasala

Kangasala on hyvinvoiva, kasvava ja voimakkaasti kehittyvä yli 31 000 asukkaan kaupunki kauniissa harju- ja järvimaisemissa hyvien kulkuyhteyksien äärellä Tampereen naapurissa. Olemme palveleva, uudistuvan toimintakulttuurin ja sujuvan arjen kaupunki, joka tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet asumiseen, harrastamiseen, yrittämiseen ja työntekoon.

Tutustu työnantajaan