Trädgårdsmästare - Kimitoöns kommun

Kimitoöns kommun söker en trädgårdsmästare till fastighets- och samhällstekniska enheten. Din huvudsakliga arbetsuppgift är att i samarbete med enhetens personal planera, underhålla och förbättra kommunens parker, grön- och centrumområden.

Du fungerar som en nyckelperson gällande underhåll och utveckling av befintliga grön- och centrumområden samt har en aktiv roll vid planering av nya grönområden i kommunen.

Vi kan erbjuda dig varierande och utmanande arbetsuppgifter i en trevlig arbetsmiljö. Du kommer in i ett team med trevliga arbetskamrater, men bör också klara av att arbeta självständigt.

Placeringsort är Kimito men arbetsområdet innefattar hela Kimitoöns kommun.

Arbetsuppgifterna kan även utformas enligt kompetens. Prövotiden är sex månader. Den som väljs ska uppvisa godtagbart läkarintyg.

För att sköta uppgiften behövs lämplig utbildning inom trädgårdsbranschen, goda kunskaper i finska eller svenska och nöjaktiga kunskaper i det andra inhemska språket samt B-körkort. Körerfarenhet med traktor, erfarenhet av arbete med motordrivna maskiner samt arbetserfarenhet av trädgårdsplanering räknas som merit.


Läs mer

https://www.kimitoon.fi/
https://www.visitkimitoon.fi/

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

På frågor svarar fastighets- och infrachefen Jonas Pomrén, 040 520 5909, vardagar mellan kl 8-16.

Lära dig mer om oss

Kemiönsaaren kunta

Kimitoön är en framåtsträvande, tvåspråkig skärgårdskommun med 6 700 invånare. Framtida livskraft och välmående invånare är vårt gemensamma uppdrag. Vi tror på ett öppet, aktivt och utvecklande arbetssätt.

Kimitoöns kommun är en rökfri kommun.


Adress: Vretavägen 19, 25700 Kemiö
Kimitoöns kommun - Rökfri arbetsplats

Suggested jobs