Skip to main content
test
Trädgårdsmästare - arbetsledare / projektledare - Raseborgs stad

Raseborgs stads enhet för grön- och vattenområden lediganslår en tjänst som trädgårdsmästare/arbetsledare.

Arbetsuppgifter:

Som trädgårdsmästare kommer du att arbeta med varierande arbetsuppgifter inom sommar- och vinterunderhåll av allmänna grönområden, men även hjälpa till på de andra enheterna som skog och gator.

Du kommer att ha ansvaret för att driva och leda skötseln av våra allmänna grönområden tillsammans med ditt team. Staden är uppdelad i två verksamhetsområden och team. Du kommer att leda det ena teamet och ha en kollega med motsvarande arbetsuppgifter. Utöver det praktiska arbetet kommer din roll även att innebära arbete med administration av beställningar och inköp samt att bidra med planerings-, projekt-, och utvecklingsarbete på enheten.

I arbetsuppgiften ingår beredskap- och dejourarbete.

Placering i första hand på Ekenäs verksamhetsområde.

Vad vi kan erbjuda dig:

- Intressant och utmanande arbete i ett dynamiskt team - Personalförmåner som lunch-, motion-, kultur och cykelförmån - En trevlig arbetsgemenskap och arbetsmiljö

Lämplig utbildning: Trädgårdsmästare eller motsvarande, B körkort och egen bil. Prövotid 6 månader.

Vi förväntar oss att du har erfarenhet av trädgårdsbranschen, ledarskap, social kompetens, datorvana och goda muntliga kunskaper i båda inhemska språken. Vi ser det som en fördel om du har utbildning/erfarenhet av; projektledning, maskinunderhåll, GIS-system eller trädbesiktning.

Lön enligt TS. Hälsointyg uppvisas under första månaden efter anställning. Prövotid 6 månader. Arbetet inleds enligt överenskommelse.

Ansökningar inlämnas elektroniskt via Kuntarekry. Ansökningstiden går ut 25.02.2024 kl. 23:59

Om du är intresserad, har förmåga att leda, ta eget ansvar och ser positivt på nytänkande och förändring ser vi fram emot din ansökan.

Ansökningar inlämnas elektroniskt via Kuntarekry. Ansökningstiden har förlängts till 17.03.2024 kl. 23:59, och intervjuer genomförs löpande under ansökningsperioden.

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

parkchef Maria Eriksson, tfn 019-289 3866, maria.eriksson@raseborg.fi

Lär dig mer om oss

Raaseporin kaupunki, Tekninen toimiala, Yhdyskuntatekniikka, Puistot

Raseborg är den perfekta lilla men stora staden, halvvägs mellan Helsingfors och Åbo. Raseborg kombinerar unik kulturhistoria, slott, bruks byar som Fiskars och Billnäs samt mysiga tätorter som Ekenäs och Karis med naturskön skärgård och landsbygd. Vi satsar på fungerande service för invånare, besökare och företag. Vårt förenings-, kultur- och idrottsliv är påfallande mångsidigt. I Raseborg kan alla skapa sitt eget unika liv och det är roligt att bo här!

Staden sysselsätter 1 300 yrkesverksamma inom olika områden som möjliggör vardagen för våra ca 27 400 invånare.

Vi har ett nära samarbete med våra invånare och involverar dem i vårt arbete, för att bli en ännu bättre plats att bo på. Våra medarbetare deltar också i utvecklingen av sina egna arbetsmiljöer.

Nu vill vi att DU kommer med och skapar ett ännu bättre Raseborg!


Adress: Raseborgsvägen 37, 10650 Tammisaari
Raseborgs stad - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb