Trainee / Hallinnon assistentti

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 000 työntekijän voimin. Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!

Oletko sinä tulevaisuuden kollegamme? Haluatko tulla tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi?

Hae mukaan trainee-ohjelmaan! Pääset mukaan tekemään, oppimaan ja kehittämään yhdessä. Samalla luot tärkeitä kontakteja tulevaisuuttasi varten ja pääset laajemmin tutustumaan kaupunkiin työnantajana. Trainee-ohjelman kautta voit suorittaa korkeakouluharjoittelusi tai saada vastavalmistuneena hyvän alun työurallesi. Tampereen kaupungin Trainee-ohjelma toteutetaan 16.8. - 17.12.2021. Huom! Tämä trainee-paikka on kestoltaan hieman varsinaista Trainee-ohjelmaa pidempi. Harjoitteluajalta maksetaan palkkaa. Työskentelemme hybridityömallissa, joka mahdollistaa vallitsevan koronatilanteen mukaiset joustavat etä- ja lähityöratkaisut.

Ammatillista etumatkaa - Rohkee, Retee ja Reilu Tredu. Tampereen seudun ammattiopisto Tredu on Suomen toiseksi suurin ammatillisen koulutuksen järjestäjä. Tredu toimii kahdeksan kunnan alueella Pirkanmaalla, palveluita tarjotaan valtakunnallisesti. Tredussa opiskelee vuosittain noin 17 000 nuorta tai aikuista. Henkilöstöä on noin tuhat. Tredu palvelee yrityksiä henkilöstön osaamisen kehittämisessä. Tredu tarjoaa yrityksille mm. täydennyskoulutusta, osaavia työntekijöitä ja opiskelijoita oppisopimuksella ja koulutussopimuksella. Ammatilliseen koulutukseen hakeudutaan sekä jatkuvan haun, että yhteishaun kautta.

Haemme traineeta hallinnon assistentiksi Tredu Pyynikkiin. HUOM! Tämä trainee-jakso toteutuu ajalla 1.9.2021 - 31.12.2021.

Pyynikin kampuksen strategisten painopisteiden (kestävä elämäntapa Tredusta, teknologisesti älykkäämpää tulevaisuutta Tredusta ja tulevaisuuden yrittäjyyttä Tredusta) tiimeissä työskentely. Tehtäviin kuuluu muun muassa:

o kestävän kehityksen sertifiointiprosessiin osallistuminen,
o viestintätehtävät, artikkeleiden kirjoittaminen
o esitysten koostaminen kokouksiin sekä seminaareihin osallistuminen ja
o Santalahdentien tapahtumajärjestelyjä sekä Oriveden ja Virtain tapahtumien tukeminen
o kyselyjen tekeminen, taustojen selvittäminen ja tulosten koonti sekä diasarjat ja raportit
o muut strategiatiimin määrittämät tehtävät

Kelpoisuusvaatimuksena traineen tehtävään edellytetään vähintään vuoden kestäneitä AMK:n tai yliopisto-opintoja. (Pääaineena esimerkiksi elinikäinen oppiminen, kasvatustiede tai hallintotiede)

Katsomme eduksi traineen valinnassa pedagogisen osaamisen sekä suoritetut opinnot tai osoitetun kokemuksen koulutusteknologian, digitaalisen koulutuksen ja eri opetusmenetelmien kehittämisestä.

Liitäthän hakemukseesi opintorekisteriotteesi.

Lisätietoja tehtävästä antaa koulutusjohtaja Virpi Siiranen, puh. 050 441 8823 ajalla 29.3.-2.4. lisätietoja antaa koulutuspäällikkö Pauliina Sarhela, puh. 040 5179259.

Hakuaika päättyy 11.4.2021.

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi

Tutustu työnantajaan
  • Tampereen kaupunki, Tredu Ammatillinen koulutus, Tredu Pyynikki
  • TyöpaikkaMääräaikainenHarjoittelu
  • TRE-01-617-21
  • 1.9.2021 - 31.12.2021
  • KVTES
  • 22.3.2021 - 11.4.2021 23:59
  • TamperePirkanmaa

Koulutusjohtaja Virpi Siiranen, puh. 050 441 8823 ajalla 29.3.-2.4. lisätietoja antaa koulutuspäällikkö Pauliina Sarhela, puh. 040 5179259.

Tampereen kaupunki, Tredu Ammatillinen koulutus, Tredu Pyynikki
Osoite: Tampere

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!

Tampereen kaupunki - Rökfri arbetsplats

Suggested jobs