Trainee / Henkilöstöasiantuntija

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 000 työntekijän voimin. Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!

Oletko sinä tulevaisuuden kollegamme? Haluatko tulla tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi?

Hae mukaan trainee-ohjelmaan! Pääset mukaan tekemään, oppimaan ja kehittämään yhdessä. Samalla luot tärkeitä kontakteja tulevaisuuttasi varten ja pääset laajemmin tutustumaan kaupunkiin työnantajana. Trainee-ohjelman kautta voit suorittaa korkeakouluharjoittelusi tai saada vastavalmistuneena hyvän alun työurallesi. Tampereen kaupungin Trainee-ohjelma toteutetaan 16.8. - 17.12.2021. Harjoitteluajalta maksetaan palkkaa. Työskentelemme hybridityömallissa, joka mahdollistaa vallitsevan koronatilanteen mukaiset joustavat etä- ja lähityöratkaisut.

Henkilöstöyksikkö vastaa hyvästä henkilöstöjohtamisesta ja on osa Tampereen kaupungin konsernihallintoa. Olemme ennakoiva ja ratkaisukeskeinen kumppani. Toiminnassamme korostuvat uudistaminen, laaja-alainen asiantuntemus ja toimintaympäristön ymmärrys.

Henkilöstöyksikön traineena olet osa osaamisen kehittämisen tiimiä ja pääset tutustumaan monipuolisiin HR-tehtäviin Tampereen kaupungilla. Kehitämme henkilöstön osaamista monin eri tavoin ja osallistut HR-verkkoviestinnän ja -oppimisympäristön sisällöntuotantoon sekä henkilöstökyselyiden tulosten analysointiin, erityisesti työntekijäkokemukseen parantamisen näkökulmasta.

Kelpoisuusvaatimuksena on vähintään kahden vuoden soveltuvat korkeakouluopinnot.

Eduksi katsomme kiinnostuksen henkilöstöhallinnon kehittämistehtäviin, hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot ja tietoteknisen osaamisen.

Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstön kehittämispäällikkö Marju Leinonen, sähköposti muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Liitäthän hakemukseesi opintorekisteriotteesi.

Hakuaika päättyy 11.4.2021.

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi

Tutustu työnantajaan
  • Tampereen kaupunki, Konsernihallinto, Konserniyksiköt, Henkilöstöyksikkö
  • TyöpaikkaMääräaikainenHarjoittelu
  • TRE-01-538-21
  • 16.8. - 17.12.2021
  • KVTES
  • 22.3.2021 - 11.4.2021 23:59
  • TamperePirkanmaa

Henkilöstön kehittämispäällikkö Marju Leinonen, sähköposti muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi

Tampereen kaupunki, Konsernihallinto, Konserniyksiköt, Henkilöstöyksikkö
Osoite: Tampere

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!

Tampereen kaupunki - Rökfri arbetsplats

Suggested jobs