Trumpetin äänenjohtaja (Principal Trumpet)

Sinfonia Lahti etsii vakituiseen tehtävään trumpetin äänenjohtajaa 17.8.2020 alkaen. Palkka henkilökohtaisine- ja tallennelisineen on 3099-3347 €/kk.

Trumpetin äänenjohtaja ylläpitää orkesterikirjallisuuden edellyttämää solistista valmiuttaan soitinryhmänsä ensimmäisenä soittajana ja esittää orkesteriteosten trumpetin soolo-osuudet, vastaa soitinryhmänsä yhteissoitosta harjoittamalla, valvomalla ja kehittämällä sitä sekä antaa ohjeita trumpettiryhmän avustajien ja sijaisten hankkimisessa sekä toimii ryhmänsä ja muiden soitinryhmien välisenä yhdyshenkilönä taiteellisissa asioissa. Tehtävään valittaessa arvostamme kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä ja hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Koesoittotehtävät:

Joseph Haydn: Trumpettikonsertto, Hob.VIIe:1, Es-duuri: I-osa (Allegro)
Jean Sibelius: Sinfonia nro 1 op.39
Gustav Mahler: Sinfonia nro 5
Jean Sibelius: Sinfonia nro 2 op.43
Richard Strauss: Till Eulenspiegel's Merry Pranks op.28
Jean Sibelius: Sinfonia nro 5 op.82
Igor Stravinsky: Petruska
Kalevi Aho: Sinfonia nro. 17
Bela Bartok: Konsertto orkesterille
Nikolai Rimsky-Korsakov: Sheherazade op.35 1-4
Sostakovits: Sinfonia nro 5 op.47
Bill Conti: Dynastia

Koesoittotehtävät ovat ladattavissa www.sinfonialahti.fi - Orkesteri - Avoimet työpaikat, jossa myös tiedot koesoittokierrosten 1.-3. tehtävistä.

Koesoitto 14.3.2020
- Orkesteri valitsee koesoittoon osallistuvat hakemusten perusteella.
- Kutsut koesoittoon lähetetään perjantain 21.2.2020 päivän aikana
- Koesoitto pidetään Lahden musiikkiopiston Kalevi Aho -salissa (Hämeenkatu 4, Lahti)
lauantaina 14.3.2020 klo 11 alkaen.

Hakemukset viimeistään torstaina 20.2.2020 ensisijaisesti kuntarekry.fi-järjestelmän kautta (työavain 264176), toissijaisesti sähköpostitse audition@lahti.fi.

Hakemuksessa tulee olla:
- täydelliset yhteystietosi (kotiosoite, sähköpostiosoite sekä matkapuhelinnumero)
- lyhytmuotoinen CV:si
- maininta haluatko käyttää orkesterin palkkaamaa säestäjää

Koesoiton hyväksytysti suorittaneille voidaan järjestää haastattelu koesoiton yhteydessä. Tehtävässä noudatetaan kunnallista kuukausipalkkaisten muusikkojen työehtosopimusta. Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen työsopimuksen allekirjoittamista ja tehtävässä on kuuden (6) kuukauden koeaika.

Sinfonia Lahti - Lahden kaupunginorkesteri on ennakkoluuloton edelläkävijä, joka tarjoaa yleisölleen monipuolisia konsertteja. Konserttitoiminnan ohella orkesterin merkittäviä toimintamuotoja ovat kiertuetoiminta, levytykset ja yleisökasvatus. Sinfonia Lahden koti on upeasta akustiikastaan tunnettu Sibeliustalo ja ylikapellimestarimme on Dima Slobodeniouk.

Lisätietoja

http://www.sinfonialahti.fi/
https://www.sinfonialahti.fi/orkesteri/avoimet-tyopaikat/

Tutustu työnantajaan

Apulaisintendentti Maija Kylkilahti, audition@lahti.fi

Lahden kaupunki, Sinfonia Lahti
Osoite: Ankkurikatu 7, 15140 Lahti

Lahti on sinun kaupunkisi – ja uusi työpaikkasi?

Henkilöstömme mukaan meillä saa tehdä merkityksellistä, sopivasti haastavaa työtä, johon voi itse vaikuttaa. Asiantuntijamme arvostavat myös työpaikan varmuutta, monipuolisia työtehtäviä sekä hyviä mahdollisuuksia kehittyä ja edetä uralla kaupungin sisällä. Meillä suhtaudutaan positiivisesti työelämän joustoihin, etätyöhön sekä työn ja perheen tasapainossa pitämiseen. Tunnemme työmme tavoitteet ja koemme onnistumisen iloa yhdessä.

Lahti ylitti juuri 120 000 asukkaan rajan ja hakee vahvaa kasvua uutena yliopistokaupunkina. Lahti on Euroopan ympäristöpääkaupunki vuonna 2021 ja tarjoaa kansainvälisesti kiinnostavan toimintaympäristön ja ratkaisuja tulevaisuuden haasteisiin. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, arki sujuvaa ja monipuolinen asuinympäristö on viihtyisä. Asukkaat arvostavat kaupungin kotoisuutta ja liikkumisen helppoutta ja matkailijat ihastuvat luonnonläheiseen kaupunkikuvaan ja tapahtumatarjontaan.

Tervetuloa Lahden kaupungille 3400 ammattilaisen joukkoon huolehtimaan kaupunkilaisten sujuvasta arjesta!