Skip to main content
test

Haluaisitko tulla mukaan ammattitaitoiseen oppivaan joukkoomme?

Esedussa on ajoittain tarvetta sijaisille opetus- ja ohjaustehtävien lisäksi tukipalveluihin sekä asiantuntijoiksi. Sijaisuudet voivat olla eri pituisia ja tehtävä voi olla Esedun eri toimipisteissä Mikkelissä tai Pieksämäellä.

Katso lisää: www.esedu.fi

Kerro itsestäsi sähköisellä lomakkeellamme Hae työpaikkaa -linkin kautta . Ensimmäisellä kerralla järjestelmä vaatii kirjautumisen. Pääset itse päivittämään tietojasi myöhemmin kirjautumalla uudestaan järjestelmään.

Haethan avoinna olevia tehtäviä aina niiden omien työpaikkailmoitusten kautta.

Lisätietoja

https://esedu.fi/tietoa-meista/esedu-tyopaikkana/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja saat
henkilöstöpäällikkö Katja Jormakka katja.jormakka@esedu.fi
henkilöstökoordinaattori Kristiina Leso, kristiina.leso@esedu.fi

Lisätietoja

Etelä-Savon Koulutus Oy

Etelä-Savon Koulutus Oy:n ylläpitämä Etelä-Savon ammattiopisto on maakunnallinen monialainen ammatillinen oppilaitos, joka järjestää ammatillista perus-, jatko- ja täydennyskoulutusta nuorille sekä aikuisille. Vakituiset toimipisteet sijaitsevat Mikkelissä ja Pieksämäellä. Etelä-Savon ammattiopistossa opiskelijoita on n. 3500 opiskelijaa ja henkilöstömäärä on noin 310.

Esedu on savuton oppilaitos.

Esedulla on tytäryhtiö KasvuEsedu, joka tarjoaa koulutuspalveluita yritysten ja yhteisöjen henkilöstölle, ei-tutkintotavoitteista työvoimakoulutusta sekä maahanmuuttajien kotoutumiskoulutusta ja koulutusvientiä. Nettisivu kasvuesedu.fi


Osoite: Mikkeli, Pieksämäki, 50100 Mikkeli

Rekommenderade jobb