Tule keikkatyöhön varhaiskasvatukseen - Sjundeå kommun

Tule keikkatyöhön varhaiskasvatukseen

Tarjoamme eripituisia sijaisuuksia sekä suomen- että ruotsinkielisissä päiväkodeissa.

Sinulla voi olla alalle soveltuvaa koulutusta, alan opintoja, aiempaa kokemusta tai olet kiinnostunut suuntautumaan varhaiskasvatuksen alalle. Toivomme sinun olevan positiivinen, lapsista pitävä ja toimeen tarttuva vastuuntuntoinen aikuinen. Olet valmis tutustumaan ja sopeutumaan uusiin työkohteisiin.

Tule yhdessä kehittämään varhaiskasvatustamme!

Mikäli olet kiinnostunut sijaisuuksistamme, rekisteröidy sijaisrekisteriimme täyttämällä hakemus "hae työpaikkaa"-linkin kautta. Mikäli olet kiinnostunut työstä vain tietyissä yksiköissä, merkitse se lisätietoihin.

Olemme sinuun yhteydessä kun tarvitsemme sijaisia. Tullessasi haastatteluun ota mukaan henkilötodistus sekä alkuperäiset työ- ja tutkintotodistukset. Opiskelijoilla tulee olla opintorekisteriote suoritetuista opinnoista. Hakija on esitettävä myös lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen voimassa oleva rikosrekisteriote.

Lisätietoja

http://www.siuntio.fi

Suomenkieliset toimintayksiköt, palvelualuevastaava Tuire Rönkkö, puh 044 386 1298, tuire.ronkko@siuntio.fi
Ruotsinkieliset toimintayksiköt, palvelualuevastaava Eva Nygård, puh 044 386 1181, eva.nygard@siuntio.fi

Siuntion kunta, sivistysosasto, varhaiskasvatuspalvelut
Osoite: Puistopolku 1, 02580 Siuntio

Siuntio on noin 6 200 asukkaan kunta reilun 30 minuutin ruuhkattoman matkan päässä Helsingistä aivan metropolialueen äärellä. Siuntio on luonnonläheinen, kaksikielinen ja kasvava kunta, joka tarjoaa henkilöstölleen hyvän työpaikan innostavassa ja kannustavassa työyhteisössä.
Laadukkaiden Siuntion Avainpalvelujen tuottamisessa kunnan henkilöstö on keskeisessä asemassa.

Tutustu työnantajaan