Tule töihin kotihoitoon Kouvolaan

Työntekijämme kehuvat hyvää työilmapiiriämme ja yhteishenkeä. Meillä on hyväntuulinen tunnelma ja kannustava asenne. Hyväntuulisen tunnelman ja kannustavan asenteen siirrämme asiakkaille hyvinvoinniksi.

Kotihoidossa sinä pääset lähelle ihmisen arkea. Työ on itsenäistä niin hyvässä kuin pahassakin. Kotihoidossa viihdyt, jos pidät itsenäisestä työstä ja vastuunotosta. Vaikka asiakastilanteisiin menet yleensä yksin, on tukenasi koko kotihoidon tiimi esimiehineen. Kun aloitat työt kotihoidossa sinun ei tarvitse hallita kaikkia vastuualueita. Tiimissämme sinut perehdytetään mm. RAI arviointiin ja muuhun tiimin toimintaan.
Kymsote on nostanut kotiin vietävät palvelut tärkeämmäksi tulevaisuuden palveluksi. Asiakkaidemme avuksi olemme ottaneet käyttöön virtuaalisen kotihoidon käynnit ja lääkeannosteluautomaatit. Näiden käyttö ei ole hankalaa ja sinut perehdytetään näiden toimintaan työnohessa.

Kelpoisuusvaatimus lähihoitajan tehtävään on soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto, rekisteröityminen Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin sekä voimassaolevat lääkeluvat. Lääkeluvat voit suorittaa myös heti palvelussuhteen alussa.

Kelpoisuusvaatimus sairaanhoitajan tehtävään on sairaanhoitajatutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 5§:n mukainen sairaanhoitajan laillistus, rekisteröityminen Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin sekä voimassaolevat lääkeluvat. Lääkeluvat voit suorittaa myös heti palvelussuhteen alussa.


Määräaikaisissa tehtävissä huomioimme myös alan opiskelijat.

Työssä liikut autolla, joten tarvitsevat ajokortin.

Kymsoten kotihoidossa työskentelee yli 600 kotihoidon ammattilaista. Rekrytoimme tällä haulla jatkuvasti uusia työntekijöitä tiimeihimme määräaikaisiin tehtäviin. Rekrytoinnin hakulomakkeessa kysymme sinulta toivomuksia työntekoalueesta. Laita hakemus niin olemme sinuun yhteydessä.

Jos elämäntilanteesi on sellainen, että haluat keikkailla Kymsoten kotihoidossa, olemme solmineet yhteistyösopimuksen Sarastia Rekryn kanssa. Keikkahakemuksen voit tehdä täältä: https://www.sarastiarekry.fi/lahde-keikalle/

Lisätietoja

http://www.kymsote.fi

Tutustu työnantajaan

Palvelualuepäälliköt
Tanja Metsola (tanja.metsola@kymsote.fi)
Jenni Yläjääski (jenni.ylajaaski@kymsote.fi)

Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut
Osoite: 45100 Kouvola

Kymsote - Laadukkaat palvelut, hyvinvoiva maakunta

Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Kymsote huolehtii 170 000 kymenlaaksolaisen terveydestä, hyvinvoinnista ja toimintakyvystä. Tuotamme terveys-, perhe-, sosiaali- ja ikääntyneiden palveluja. Tavoittelemme toiminnassamme parasta asiakaskokemusta ja panostamme ennaltaehkäiseviin, laadukkaisiin ja kustannustehokkaisiin palveluihin. Kymsote on Kymenlaakson suurin työnantaja, jonka palveluksessa on yli 5 700 henkilöä. Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.

Laadun tekee huippuammattilaiset.