Tuntiohjaaja liikuntapalveluissa - Lempäälän kunta

Tuntiohjaaja liikuntapalveluissa - Lempäälän kunta

Haemme Lempäälän kunnan liikuntapalveluille tuntiohjaajia kaudelle 2019-2020. Toivomme, että sinulla on kokemusta erilaisten liikuntaryhmien ohjaamisesta. Myös liikunta- alan opiskelijat huomioidaan. Arvostamme asiakaslähtöistä ja joustavaa työotetta. Liikuntaryhmiä on tarjolla arkipäivisin ja -iltaisin.

Ryhmäliikunnanohjaaja:
Ohjaa kunnan liikuntapalveluiden ryhmiä eri puolella Lempäälää. Ryhmäliikuntatunnit ovat matalankynnyksen liikuntaryhmiä, jotka on suunnattu työikäisille ja senioreille. Teemoina mm. kehonhuolto, ryhtijumppa, matalan kynnyksen kuntojumppa ja seniorivenyttely.

Kuntosaliohjaaja:
Ohjaa kunnan liikuntapalveluiden matalan kynnyksen kuntosaliryhmiä. Ryhmiä voi olla seuraavilla kuntosaleilla: Lempoisten koulun kuntosali, Sääksjärven koulun kuntosali, Hakkarin kuntosali, Himminnaapurin kuntosali sekä Toimelan kuntosali.

Vesiliikunnanohjaaja:
Ohjaa erilaisia vesiliikuntaryhmiä Kotokampuksen uima-altaalla. Vesijumpparyhmiä on eri tasoisille sekä työikäisille että senioreille. Näiden lisäksi sijaisia tarvitaan lasten uimakouluryhmissä.

Palkkaus koulutus- ja kokemustaustasta riippuen.

Kurssisuunnittelua ja -aikataulua tehdään parhaillaan. Ilmoitathan itsestäsi pikaisesti, koska paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antaa liikunnanohjaaja Paula Eloranta p. 050 3839 642, etunimi.sukunimi@lempaala.fi.
Työpaikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi.

Lempäälän kunta, Sivistyksen palvelualue, Yhteisöpalvelut, Nuoriso- ja liikuntatoimi
Adress: Tampereentie 10, 37500 Lempäälä

Lempäälä on kasvava ja kehittyvä 23.000 asukkaan kunta. Uuden kuntastrategiamme visio on Kunta, joka sanoo kyllä.
Lempäälä on myönteinen keskustelukumppani, joka saattaa asiat loppuun. Olemme tavoitettavissa, puhumme avoimesti ja löydämme ratkaisut yhdessä.

Mer om arbetsgivaren