test
Tuntiopettaja (2) erityisopetus / TREDU - Tampereen kaupunki

Ammatillista etumatkaa - Rohkee, Retee ja Reilu Tredu. Tampereen seudun ammattiopisto Tredu on Suomen toiseksi suurin ammatillisen koulutuksen järjestäjä. Tredu toimii kahdeksan kunnan alueella Pirkanmaalla, palveluita tarjotaan valtakunnallisesti. Tredussa opiskelee vuosittain noin 17 000 nuorta tai aikuista. Henkilöstöä on noin tuhat. Tredu palvelee yrityksiä henkilöstön osaamisen kehittämisessä. Tredu tarjoaa yrityksille mm. täydennyskoulutusta, osaavia työntekijöitä ja opiskelijoita oppisopimuksella ja koulutussopimuksella. Ammatilliseen koulutukseen hakeudutaan sekä jatkuvan haun, että yhteishaun kautta.

Haemme kahta päätoimista erityisopetuksen tuntiopettajaa määräaikaisiin virkoihin ajalle 3.1.2022-31.7.2023.

Tehtävänä on toimia erityisopettajana erilaisissa toimintaympäristöissä Kalevan kampuksella useassa toimipisteessä: Tampere (Sammonkatu), Kangasala, Ylöjärvi ja Nokia. Tehtävään kuuluu oppimisen tuen järjestäminen ja toteuttaminen yhteisissä opinnoissa (erityisesti matemaattiset aineet).

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 16 § mukaan.

Tehtävässä edellytetään kokemusta erityistä tukea tarvitsevien opiskelijoiden opiskelijalähtöisestä oppimisen tukemisesta ja ohjaamisesta sekä kokemusta ammatillisen koulutuksen toimintaympäristöistä. Lisäksi edellytetään erityisesti matemaattisten aineiden ohjauksen taitoja. Tehtävän menestyksellisessä hoitamisessa edellytetään S2-opiskelijoiden ohjaustaitoja, erittäin hyviä tvt-taitoja (Teams-, Office-, Wilma-, sähköposti- ja Moodle -ohjelmien ja internetin sujuvaa käyttöä) sekä B-ajokorttia

Eduksi katsotaan koulutus matematiikan opettamisesta ja oppimisesta tai pitkän matematiikan oppimäärä. Arvostamme kehittävää ja aktiivista työskentelyotetta sekä tiimityötaitoja.

Ennen viran vastaanottamista valitun tulee esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikostaustaote.

Pyydämme, että merkitset hakemukseesi kelpoisuutesi ja liität kopiot kelpoisuuden osoittavista tutkintotodistuksista sähköiseen hakemukseen Kuntarekryyn. Alkuperäiset todistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa.

Lisätietoja tehtävästä antaa koulutuspäällikkö Eija Haverinen puh. 040 806 4077, lehtorit Johanna Nokireki puh. 050 369 9003 ja Maarit Marttila
puh. 040 868 7645, sähköposti muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Hakuaika päättyy 9.12.2021.

Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi
http://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin/avoimet-tyopaikat

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa koulutuspäällikkö Eija Haverinen puh. 040 806 4077, lehtorit Johanna Nokireki puh. 050 369 9003 ja Maarit Marttila
puh. 040 868 7645, sähköposti muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Lisätietoja

Ammatillinen koulutus, Tredu Kaleva

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!


Osoite: Sammonkatu 45, 33540 Tampere
Tampereen kaupunki - Rökfri arbetsplats Tampereen kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare Tampereen kaupunki - Responsible employer

Rekommenderade jobb