Tuntiopettaja

Korpitien koulu on Paltamon kuntakeskuksessa sijaitseva noin 260 oppilaan yhtenäiskoulu, jossa ovat luokat 1-9 ja kolme pienryhmäluokkaa. Koulun yhteydessä toimii myös Paltamon lukio. Koulun tilat ovat uudet ja viihtyisät.

Haemme Korpitien kouluun ja Paltamon lukioon päätoimista tuntiopettajaa toistaiseksi voimassa olevaan virkaan 1.8.2021 alkaen. Virkaan valittu opettaa perusopetuksessa historiaa, äidinkieltä ja elämänkatsomustietoa ja lukiossa psykologiaa, uskontoa ja filosofiaa. Tarvittaessa tehtäviin voisi kuulua myös muita oppiaineita.

Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyö- ja tiimityötaitoja, kokemusta sähköisistä oppimisympäristöistä, vahvaa pedagogista osaamista sekä kokemusta perusopetuksen ja lukion opettajan työstä.

Kelpoisuusehdot määräytyvät asetuksen opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista nro 986/1998 mukaisesti. Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät OVTES:n mukaan. Koeaika on neljä (4) kuukautta. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä. Tehtävään valitun on toimitettava nähtäväksi todistus terveydentilastaan sekä lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Hakemukset tulee toimittaa Kuntarekryn kautta 7.5.2021 klo 15.00 mennessä. Haastattelut järjestetään viikolla 19.

Lisätietoja

https://www.paltamo.fi/varhaiskasvatus-ja-opetus/korpitien-koulu.html

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Sivistysjohtaja Helena Hynynen, helena.hynynen@paltamo.fi, p. 0442885400
Korpitien koulun ja Paltamon lukion rehtori Teuvo Heikura, teuvo.heikura@paltamo.fi, p. 0442885426

Lisätietoja

Paltamon kunta, Sivistyspalvelut
Osoite: Lampitie 2, 88300 Paltamo
Paltamon kunta - Rökfri arbetsplats

Suggested jobs