Skip to main content
test
tuntiopettaja - Iitin kunta

Tule sijaiseksi Iitin kunnan perusopetukseen.
Haemme reippaita ja oma-aloitteisia henkilöitä eri pituisiin sijaisuuksiin. Sijaisuuksia voit tehdä opettajana peruskoulussa (luokat 1-9) ja lukiossa. Voit olla joko alalle opiskeleva, jo valmistunut tai kokenut tekijä. Kohteita, joihin voit sijoittua, on tarjolla viisi Iitin kunnan alueella, Kausalan, Haapa-Kimolan, Vuolenkosken alakoulu sekä Iitin yläkoulu ja lukio.

Sijaisuuksiin ei aina vaadita alan tutkintoa, vaan arvioimme sijaisen soveltuvuutta tapauskohtaisesti riippuen tehtävästä ja työsuhteen pituudesta. Arvostamme alan työkokemusta. Lyhyempien sijaisuuksien kautta on hyvä mahdollisuus työllistyä myös pidempiin sijaisuuksiin.

Työajat vaihtelevat klo 8.00 - 15.30 välillä arkipäivisin. Oman auton käyttömahdollisuus helpottaa siirtymistä kohteisiimme.

Sijaisuuksia täytettäessä käytämme sähköistä kutsupalvelua, jolloin voit saada työtarjouksen keikkakalenteriisi tai tekstiviestipalvelun avulla. Esimies tai muu rekrytoija voi tarjota sijaisuutta myös mm. puhelimitse. Hakijan on itse huolehdittava käytettävyytensä päivittämisestä rekisteriin. Yhteys- ja käytettävyystietojen ajan tasalla pitäminen on edellytys sijaisuuksien tarjoamiselle.

Lisätietoja

http://www.iitti.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kausalan ja Kausan koulun rehtori Tommi Nikka puh. 040 154 4943 tai sähköposti tommi.nikka@iitti.fi (alakoulu)
Yläkoulun ja lukion rehtori Ari Toropainen puh. 040 560 5545 tai sähköposti ari.toropainen@iitti.fi

Lisätietoja

Iitin kunta, sivistyspalvelut, perusopetus ja lukio

Iitti on 6.700 asukkaan elinvoimainen ja eteenpäin menevä kunta, jossa on vahva yrittämisen ja yhdessä tekemisen kulttuuri. Iitti sijaitsee Lahden ja Kouvolan kaupunkien välissä valtatie 12 ja kansainvälisen ratayhteyden varrella. Hyvät liikenneyhteydet sekä kunnan läpi virtaava Kymijoki luonnonkauniine maisemineen mahdollistavat monipuolisen elinkeinorakenteen. Lisää vauhtia kuntaan on tuomassa rakenteille oleva kansainvälisen tason moottoriurheilu- ja ajokoulutuskeskus KymiRing.


Osoite: Juoksijantie 22, 47400 Kausala

Rekommenderade jobb