Tuntiopettaja, autotekniikka (Ford) - Tammerfors stad

Tuntiopettaja, autotekniikka (Ford) - Tammerfors stad

TAMPEREEN SEUDUN AMMATTIOPISTO TREDU
Tampereen seudun ammattiopisto Tredu
Tuntiopettaja, autotekniikka (Ford) 1-195-19
Kyseessä on toistaiseksi voimassa oleva tuntiopettajan virka 1.8.2019 alkaen.
Tehtäviin kuuluu autoalan ammattiaineiden opettaminen Ajokinkujan toimipisteessä.
Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 § 13 mukaan.
Lisäksi edellytetään nykyaikaisen autotekniikan tuntemusta, nykyaikaisten ajoneuvojen huoltotekniikan tuntemusta, työnjohtotyön kokemusta, Ford-merkkiorganisaatio-työkokemusta sekä korjaamon liiketoiminnan kokemusta sekä vähintään 5 vuoden kokemusta ajoneuvoasentajan työstä Ford -organisaatiossa. Tehtävä edellyttää Ford-ajoneuvovalmistajan määrittämien koulutusten suorittamista sekä osaamista Ford-ajoneuvovalmistajan tietojärjestelmien käyttämisestä. Tehtävä edellyttää hyviä yhteistyö- ja tiimityötaitoja sekä kattavia atk-taitoja sekä Moodle, - ja Wilma-ohjelmistojen käyttökokemusta.
Eduksi katsomme kokemuksen opetustyöstä nuorten opiskelijoiden kanssa sekä kokemuksen tiimityöskentelystä opettajan työssä. Valintatilaisuuteen liittyy tarvittaessa työnäyte.
Ennen tehtävän vastaanottamista valitun tulee esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.
Lisätietoja tehtävästä antaa koulutuspäällikkö Jari Jokirinne, puh. 040 806 2969.
Hakuaika päättyy 20.5.2019. Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.
Hakijoiden toivotaan jättävän hakemuksensa sähköiseen IMURI -rekrytointijärjestelmään, mutta hakemuksen voi lähettää myös postitse osoitteeseen Tampereen kaupunki, Kirjaamo, PL 487, 33101 Tampere. Kirjekuoreen ja hakemukseen on merkittävä haettavan tehtävän nimike ja viitekoodi.
IMURIn käyttöohjeet löytyvät sivulta www.tampere.fi/tyo/avoimettyopaikat/imuri ja lisätietoa hakemisesta saat TampereRekrystä, puh. 040 806 3184.
Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.
 

Läs mer

https://www.tampere.fi/tyo/tyonhakijalle/avoimet-tyopaikat.html

  • Tampereen seudun ammattiopisto Tredu
  • Jobb
  • tre-1-195-19
  • 7.5.2019 - 20.5.2019 23:59
  • TammerforsBirkaland

koulutuspäällikkö Jari Jokirinne, puh. 040 806 2969.

Tampereen seudun ammattiopisto Tredu
Adress: Tampere

Tampere tunnetaan rohkeudestaan uudistua. Ei ole sattumaa, että Tampere on vuodesta toiseen Suomen toivotuin asuinpaikka, halutuin opiskelukaupunki ja suosituin matkailukohde. Täällä on maan pysyvimmät työntekijät, korkein teknologia alan osaaminen sekä vahva innovaatiokyky. Tampereen kaupunki haluaa olla entistä enemmän uuden liiketoiminnan mahdollistaja ja kumppani yrityksille.
Tampereen kaupunki on myös monien mahdollisuuksien työnantaja. Yhteensä kaupungin palveluksessa on noin 15 000 työntekijää noin 900 ammattinimikkeellä

Mer om arbetsgivaren