Tuntiopettaja, englanti ja ruotsi, Korpilahti - Jyväskylän kaupunki

Tuntiopettaja, englanti ja ruotsi, Korpilahti

Suomen vanhin suomenkielinen opettajankoulutuslaitos, yliopiston muut tieteenalat sekä muut oppilaitokset kouluttavat opetusalan ammattilaisia, joista monet ovat jääneet ja vielä useammat haluaisivat jäädä Jyväskylään töihin. Voi hyvällä syyllä sanoa, että meillä koulujen henkilökunta on maan huippua. Meille erityisen tärkeitä asioita opetustyössä ovat hyvinvointi, osallisuus ja vuorovaikutuksellinen toimintakulttuuri sekä tieto- ja viestintäteknologian hyödyntäminen oppimisessa.

Tule työskentelemään noin tuhannen opettajan osaavaan ja ammattitaitoiseen yhteisöön.

Jyväskylän kaupunki hakee

PERUSOPETUKSEN ENGLANNIN JA RUOTSIN KIELEN TUNTIOPETTAJAA

määräajaksi 6.8.2019 - 31.12.2019 Korpilahden yhtenäiskouluun. Tuntiopettaja tulee opettamaan englannin ja ruotsin kieltä Korpilahden yhtenäiskoulussa sekä Tikkalan päiväkotikoulussa 3.-6. -luokille yhteensä noin 18 vvt.

Korpilahden yhtenäiskoulu sijaitsee n. 30 km Jyväskylän keskustasta, hyvien kulkuyhteyksien päässä. Koulussa on opetusta 1.-9. luokilla. Oppilaita on 450 ja opettajia 30. Koulu on tiloiltaan hieno - itse koulurakennus on 12 vuotta vanha ja liikuntasali juuri remontoitu ja harrastepaikat ovat hyvät. Kouluamme luonnehtii vireys ja kansainvälisyys. Koulussamme on tekemisen meininki - on onni päästä töihin meille!

Kelpoisuusehto on asetuksen 986/1998 mukainen.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (OVTES). Tehtävässä noudatetaan koeaikaa.

Valitun on esitettävä nähtäväksi 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista lain 504/2002 mukainen lasten kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikostaustaote, joka ei saa olla 6 kk vanhempi.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Seuraa meitä:
@jyvaskylanperusopetus & https://www.jyvaskyla.fi/opetus

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi
http://www.jyvaskyla.fi/opetus

Rehtori Satu Lahti, puh. 014 266 4628
Sähköpostitse: satu.m.lahti@jkl.fi

Perusopetus
Osoite: 40100 Jyväskylä

Lähes 142 000 asukkaan vireä ja nuorekas Jyväskylä on muuttajien suosikki. Viihtyisä asuinympäristö, luonto, tiivis kaupunkikeskusta, erinomaiset opiskelumahdollisuudet ja monimuotoinen kulttuuri- ja vapaa-ajantarjonta luovat hyvän elämän puitteet. Vietä elämäsi parasta aikaa Jyväskylässä, keskellä Suomea!

Tutustu työnantajaan