Tuntiopettaja erityisopetus ja luokanopetus - Jyväskylän kaupunki

Tuntiopettaja erityisopetus ja luokanopetus - Jyväskylän kaupunki

Suomen vanhin suomenkielinen opettajankoulutuslaitos, yliopiston muut tieteenalat sekä muut oppilaitokset kouluttavat opetusalan ammattilaisia, joista monet ovat jääneet ja vielä useammat haluaisivat jäädä Jyväskylään töihin. Voi hyvällä syyllä sanoa, että meillä koulujen henkilökunta on maan huippua. Meille erityisen tärkeitä asioita opetustyössä ovat hyvinvointi, osallisuus ja vuorovaikutuksellinen toimintakulttuuri sekä tieto- ja viestintäteknologian hyödyntäminen oppimisessa.

Tule työskentelemään noin tuhannen opettajan osaavaan ja ammattitaitoiseen yhteisöön.

Jyväskylän kaupunki hakee

PERUSOPETUKSEN TUNTIOPETTAJAA

luokanopetukseen ja erityisopetukseen ajalle 1.8.2019 - 31.7.2020 Vesangan ja Kuohun päiväkotikouluun.

Tuntiopettaja toimii Kuohulla erityisopettajana n. 12 h/vk. Luokanopettajan tunteja on sekä Kuohulla että Vesangassa. Opetettavina aineina ovat mm. ruotsi ja käsityö. Vesangan yksikössä oppilaita on n. 180 ja Kuohulla 50. Oman auton käyttö on välttämätön.

Kelpoisuusehto on asetuksen 986/1998 mukainen. Hakijan eduksi katsotaan valmius opettaa käsityötä ja ruotsia.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (OVTES). Tehtävässä käytetään koeaikaa.

Valitun on toimitettava 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ja esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen lasten kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikostaustaote, joka ei saa olla 6 kk vanhempi.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Seuraa meitä:
@jyvaskylanperusopetus & https://www.jyvaskyla.fi/opetus

Läs mer

http://www.jyvaskyla.fi

Rehtori Päivi Järvinen, puh. 014 266 4614
sähköposti: paivi.k.jarvinen@jkl.fi

Perusopetus
Adress: 40100 Jyväskylä

Lähes 142 000 asukkaan vireä ja nuorekas Jyväskylä on muuttajien suosikki. Viihtyisä asuinympäristö, luonto, tiivis kaupunkikeskusta, erinomaiset opiskelumahdollisuudet ja monimuotoinen kulttuuri- ja vapaa-ajantarjonta luovat hyvän elämän puitteet. Kuohun päiväkotikoulu sijaistee Kuohun kylässä 18 km Jyväskylän keskustassa.

Mer om arbetsgivaren