Tuntiopettaja esiopetuksen tehtävillä - Loviisan kaupunki

Tuntiopettaja esiopetuksen tehtävillä - Loviisan kaupunki

Loviisa on viehättävä merellinen kaksikielinen kaupunki, jota leimaa pikkukaupungin idylli. Kunnan 15 peruskoulussa ja kahdessa lukiossa on noin 150 opettajaa ja 50 koulunkäynninohjaajaa.a

Kirkonkylän koulussa on noin 50 oppilasta, kaksi vakinaista luokanopettajaa, päätoiminen tuntiopettaja ja koulunkäynninohjaaja. Päiväkodin yhteydessä toimii esiopetusryhmä. Kirkonkylän koulu sijaitsee Ruotsinpyhtään ruukkimiljöössä. Kymijoen rannalla on hyvät ulkoilumahdollisuudet urheilu- ja pallokenttineen, latuineen ja metsineen. Hyödynnämme opetuksessamme lähimetsää, Kymijokea ja urheilukenttää sekä historiallista ruukkialuetta. Kirkonkylän koulu on liikkuva koulu metsän keskellä Kymijoen varrella.

Kirkonkylän kouluun haetaan päätoimista tuntiopettajaa esiopetukseen virkasuhteeseen ajalle 14.8.2019-31.7.2020. Arvostamme kokemusta esiopetuksesta sekä yhteistyöstä alkuopetuksen kanssa.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/98) mukaan.

Loviisan kaupunki on savuton työpaikka.

Hakemukset toimitetaan kuntarekry.fi:n kautta. Hakemukseen tulee liittää kelpoisuuden osoittavat tutkintotodistukset skannattuina tai toimittaa niistä kirjalliset kopiot osoitteeseen Sivistyskeskus, Karlskronabulevardi 8, PL 68, 07901 LOVIISA.

Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista. Hakemusasiakirjat ovat julkisia, eikä niitä palauteta. Virkasuhde täytetään neljän kuukauden koeajalla.

Läs mer

www.loviisa.fi tai www.peda.net/loviisa

Tiedustelut koulunjohtaja Virve Pellinen puh. 050 466 1163, virve.pellinen@edu.loviisa.fi.

Kirkonkylän koulu
Adress: Loviisa

Tule töihin Suomen parhaaseen pikkukaupunkiin!
Loviisassa on 15 000 aktiivista ja osallistuvaa asukasta. Loviisasta löydät merellistä asumisidylliä, elinvoimaisia kyliä ja luonnonrauhaa. Kaupunkimme noin 1 000 työntekijää tarjoaa ihmisläheistä ja yritysystävällistä palvelua kahdella kielellä.

Mer om arbetsgivaren