Tuntiopettaja (kauneudenhoitoala) - Etelä-Karjalan koulutuskuntayhtymä

Tuntiopettaja (kauneudenhoitoala) - Etelä-Karjalan koulutuskuntayhtymä

Saimaan ammattiopisto Sampo hakee kauneudenhoitoalan (kosmetologi) tuntiopettajaa Imatralle ajalle 5.8.-20.12.2019.

Kelpoisuusvaatimuksena on opetustoimen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun asetuksen 986/1998 mukainen ammatillisten opintojen opettajan kelpoisuus (soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, opettajan pedagogiset opinnot ja vähintään kolmen vuoden pituinen työkokemus tehtävää vastaavalla alalla). Arvostamme kokemusta koulutusviennistä ja ulkomailla työskentelystä.

Tehtävä sisältää hius-ja kauneudenhoitoalan opiskelijoiden ammatillisten aineiden opetusta, työpaikalla tapahtuvan oppimisen ohjausta ja vastuuopettajan tehtäviä sekä opiskelun ohjaukseen ja tukeen liittyviä töitä. Tehtävään kuuluu myös opetuksen suunnittelu- ja kehittämistyötä.

Tehtävään valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä lain 504/2002 mukainen hyväksyttävä rikosrekisteriote sekä lääkärintodistus terveydentilastaan. Opinto- ja työtodistukset pyydetään haastatteluun kutsuttavilta.

Läs mer

http://www.edusampo.fi

Koulutuspäällikkö Helena Kiuru, p. 0400 865 907, helena.kiuru@edusampo.fi

Saimaan ammattiopisto Sampo
Adress: Imatra

Saimaan ammattiopisto Sampo tarjoaa ammatillista koulutusta ja koulutus- ja kehittämispalveluja yrityksille ja muille yhteisöasiakkaille. Toimipisteet ovat Lappeenrannassa, Imatralla ja Ruokolahdella. Sampon opiskelijavuosien määrä on noin 3 300, henkilöstön määrä on 365 ja toimintatuotot 34 miljoonaa euroa.
Sampo kasvattaa ammattitaitoisia moniosaajia. Koulutusalojen yhteistyö ja erilaisten opintopolkujen mahdollisuudet auttavat jokaista opiskelijaamme löytämään oman polkunsa. Osaaminen asuu meillä!
Koulutuksenjärjestäjä on Etelä-Karjalan koulutuskuntayhtymä, jonka jäseniä ovat Etelä-Karjalan kunnat, niistä Lappeenranta ja Imatra suurimmat.
Sampo on savuton työ- ja opiskelupaikka.

Mer om arbetsgivaren