Tuntiopettaja, kiinteistöpalveluala

Kouvolan seudun ammattiopisto hakee teknisen palvelun tiimiinsä kiinteistöpalvelualan tuntiopettajaa 1.12.2020 alkaen. Tehtävä on aluksi määräaikainen vuoden 2021 loppuun asti.

Tehtävä on pääasiassa kiinteistönhoidon osaamisalan opetustehtäviä käytännössä ja teoriassa, mutta sisältää myös alaan liittyviä koulutusmyyntejä yrityksille ja yhteisöille.

Arvostamme erityisesti alan vankkaa käytännön taitojen osaamista ja työkokemusta.
Kykyä kehittää koulutusta ,tiimissä toimimisen taitoa, digiosaamisen hallintaa sekä toimivia työelämäyhteistyöverkostoja.

Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan, todistus huumausainetestistä yksityisyyden suojasta työelämässä annetun lain (759/2004) mukaisesti ja rikostaustaote rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukaisesti.

Tehtävässä on neljän (4) kuukauden koeaika.

Lisätietoja

http://www.kouvola.fi/rekry

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa:
tiimiesimies Henri Partanen, henri.partanen(at)ksao.fi, p. 020 615 7802
Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella www.kouvola.fi/rekry.

Kouvolan seudun ammattiopisto
Osoite: Utinkatu 44-48, 45200 Kouvola

KSAO Kouvolan seudun ammattiopisto on monialainen oppilaitos, jossa opiskelee vuosittain runsaat 300 nuorta ja aikuista ammatillisessa tutkintoperusteisessa koulutuksessa sekä täydennyskoulutuksessa. KSAO toimii myös oppisopimuskoulutuksen järjestäjänä. Henkilökuntaa KSAOssa on noin 200 henkilöä.

Kouvola on asukkaitaan palveleva aktiivinen luonto- ja urheilukaupunki. Arki sujuu ja asuminen on edullista n. 82 000 asukkaan kaupungissa. Elämä on laadukasta hyvien palvelujen, harrastusmahdollisuuksien ja moni-ilmeisen luonnon keskellä. Liikkuminen on helppoa ja liikenneyhteydet muualle Suomeen ovat hyvät.

Tervetuloa joukkoon! Viihdyt varmasti.