Tuntiopettaja, liiketoiminta ja matkailu - Tammerfors stad

Tuntiopettaja, liiketoiminta ja matkailu

Tuntiopettaja, liiketoiminta ja matkailu/Tampereen seudun ammattiopisto Tredu, Pyynikin kampus
Määräaikainen tuntiopettaja, liiketoiminta ja matkailu. Haettavana on määräaikainen päätoiminen tuntiopettajuus ajalle 5.8.2019-31.7.2020. Pääasiallinen toimipiste työsuhteen alkaessa on Santalahdentien toimipiste Tampereella.
Tehtävänä on liiketoiminnan ja matkailun tutkintojen laaja-alainen ja työelämälähtöinen opetustyö englannin ja suomen kielellä. Työ sisältää mm. asiakaspalvelun, markkinoinnin, hotelli- ja matkailupalvelujen opetusta sekä näyttöjen ohjausta ja arviointia ja yksilöllisten opintopolkujen suunnittelua.
Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 § 13 mukaan. Tehtävässä edellytetään ajan tasalla olevaa käytännön ammattiosaamista opetettavista aihealueista. Valittavalla henkilöllä tulee olla pätevyys liiketoiminnan osa-alueelta ja aiempaa ammatillista opettajakokemusta.
Eduksi katsotaan pätevyys ja työkokemus matkailun osa-alueelta, Pirkanmaan alueen työelämätuntemus, digitaalisten oppimisympäristöjen ja taloushallinnon tuntemus sekä hyvät vuorovaikutus- ja tiimityötaidot. Mahdollinen muu kielitaito kuin englanti ja suomi.
Tehtävään valitun tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää rikosrekisterilain 6 § 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.
Lisätietoja tehtävästä antaa koulutuspäällikkö Merja Laaksonen, puh. 050 3516599, sähköposti merja.laaksonen@tampere.fi.
Hakuaika päättyy 24.6.2019.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.
Hakijoiden toivotaan jättävän hakemuksensa ja ansioluettelonsa sähköiseen IMURI-rekrytointijärjestelmään, mutta hakemuksen voi lähettää myös sähköpostitse rekrytointi@tampere.fi tai postitse osoitteeseen Tampereen kaupunki, Kirjaamo, PL 487, 33101 Tampere. Sähköpostiin tai kirjekuoreen sekä hakemukseen on merkittävä haettavan tehtävän nimike ja viitekoodi. Huom. Imurissa on huoltokatko 11.6. joten sinä päivänä Imuri-hakemuksen tekeminen ei ole mahdollista. Voit jättää hakemuksen tuolloin sähköpostitse rekrytointi@tampere.fi
IMURI-järjestelmän käyttöohjeet löytyvät sivulta www.tampere.fi/tyo/avoimettyopaikat/imuri ja lisätietoa hakemisesta saat TampereRekrystä, puh. 040 806 3184.
Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.
 

Lisätietoja

https://www.tampere.fi/tyo/tyonhakijalle/avoimet-tyopaikat.html

  • Tampereen seudun ammattiopisto Tredu
  • Työpaikka
  • tre-1-260-19
  • 10.6.2019 - 24.6.2019 23:59
  • TamperePirkanmaa

koulutuspäällikkö Merja Laaksonen, puh. 050 3516599, sähköposti merja.laaksonen@tampere.fi.

Tampereen seudun ammattiopisto Tredu
Osoite: Tampere

Tampere tunnetaan rohkeudestaan uudistua. Ei ole sattumaa, että Tampere on vuodesta toiseen Suomen toivotuin asuinpaikka, halutuin opiskelukaupunki ja suosituin matkailukohde. Täällä on maan pysyvimmät työntekijät, korkein teknologia alan osaaminen sekä vahva innovaatiokyky. Tampereen kaupunki haluaa olla entistä enemmän uuden liiketoiminnan mahdollistaja ja kumppani yrityksille.
Tampereen kaupunki on myös monien mahdollisuuksien työnantaja. Yhteensä kaupungin palveluksessa on noin 15 000 työntekijää noin 900 ammattinimikkeellä

Tutustu työnantajaan