Skip to main content
test
Tuntiopettaja, logistiikka-ala - Åbo stad, Bildningssektorn

Turun ammatti-instituutti on elämää ymmärtävä oppilaitos. Me tarjoamme koulutusta ja osaamista, jotta opiskelijamme saavat oikean ammatin ja loistavat valmiudet siirtyä työelämään omaa polkuaan seuraten - tarkoittaapa se sitten oppisopimusta, yo-tutkintoa, ammattitaitokilpailuja, yrittäjävalmennusta tai kansainvälisiä urasuunnitelmia. Tarjoamme myös lyhytkoulutuksia ja täydentäviä koulutuksia aivan jokaiselle. Valmistu kaikkeen. Varaudu parhaimpaan.
Opettaja, ammatillinen huippuosaaja, tule meille töihin.

Haemme logistiikka-alan ammatillisten tutkinnon osien tuntiopettajaa toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen 1.8.2022 alkaen.

Tehtäviin kuuluu raskaan liikenteen kuljettajaopetus, jossa pääpaino on 2. ryhmän ajokorttien kuljettajaopetuksessa. Osaamisen mukaan tehtävään voidaan lisäksi sisällyttää myös muita alan opetustehtäviä, kuten työkoneiden käyttö- tai trukkikoulutusta sekä muuta logistiikan perustutkintokoulutuksen sisältöjä.

Palkkaus- ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät OVTES:n osio C:n mukaisesti. Työaika vaihtelee 800 - 1700 tunnin välillä suunnitteluvuosittain.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/98 mukaan. Soveltuvan erikoisammattitutkinnon suorittaneet hakijat otetaan huomioon kelpoisina hakijoina. Lisäksi hakija tulee täyttää lainsäädännön vaatimukset opettajalle raskaan kaluston kuljettajaopetuksessa ja kuljetusalan ammattipätevyysopetuksessa. Lisäksi edellytämme hakijalta liikenneopettajan erikoisammattitutkintoa (EAT), osaamista BECEDE-kuljettajaopetuksesta ja kuljetusalan ammattipätevyyskoulutuksesta.

Valitun on toimitettava hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan sekä esitettävä itseään koskeva lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittama rikosrekisteriote.

Virkasuhteessa on kuuden kuukauden koeaika.

Lisätietoja

http://www.turkuai.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Koulutuspäällikkö Henry Koskinen, henry.koskinen@edu.turku.fi
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti. Kirjalliset hakemukset tulee jättää ennen hakuajan päättymistä: Kasvatuksen ja opetuksen palvelukokonaisuuden hallinto, PL 355, 20101 Turku

Lisätietoja

Turun kaupunki, Kasvatuksen ja opetuksen palvelukokonaisuus, Turun ammatti-instituutti

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.

Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.

Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.

Turku tähtää hiilineutraaliksi vuoteen 2029 mennessä.


Osoite: 20740 Turku

Rekommenderade jobb