Tuntiopettaja, logistiikka-ala / TREDU

Ammatillista etumatkaa - Rohkee, Retee ja Reilu Tredu. Tampereen seudun ammattiopisto Tredu on Suomen toiseksi suurin ammatillisen koulutuksen järjestäjä. Tredu toimii kahdeksan kunnan alueella Pirkanmaalla, palveluita tarjotaan valtakunnallisesti. Tredussa opiskelee vuosittain noin 17 000 nuorta tai aikuista. Henkilöstöä on noin tuhat. Tredu palvelee yrityksiä henkilöstön osaamisen kehittämisessä. Tredu tarjoaa yrityksille mm. täydennyskoulutusta, osaavia työntekijöitä ja opiskelijoita oppisopimuksella ja koulutussopimuksella. Ammatilliseen koulutukseen hakeudutaan sekä jatkuvan haun, että yhteishaun kautta.

Haettavana on vakituinen logistiikka-alan tuntiopettajuus 2.8.2021 alkaen. Tehtävä sijoittuu Tredun Nokian Kankaantaankadun toimipisteeseen, mutta ajoittain työtehtäviä voi olla myös muissa toimipisteissä.

Tehtävänä on opettaa logistiikka-alan ammatillisia aineita, vastata mm. kappaletavaranosturin käyttökoulutuksesta, toimia oma-opettajana sekä ohjata opiskelijoiden työpaikalla tapahtuvaa oppimista. Lisäksi tehtäviin kuuluu muuttojen organisointia ja toteutusta yhdessä opiskelijaryhmien kanssa sekä liikenne- ja ammattipätevyysopetusta.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 § 13 mukaan. Tehtävässä edellytetään soveltuvaa ammattikorkeakoulututkintoa tai erikoisammattitutkintoa sekä ammatillisen opettajan kelpoisuutta, aikaisempaa kokemusta logistiikan perustutkinnon opetuksesta opetussuunnitelma perusteisessa koulutuksessa, Wilma ja Webauto käyttökokemusta, kattavaa työkokemusta kuljetuslogistiikan eri suoritealoilta, eli kokemusta on oltava vähintään kappaletavara-, elintarvike-, vaihtolava-/ympäristönhuollon, erikois- ja muutto-/teollisuusmuuttokuljetuksista. Lisäksi edellytämme kokemusta erilaisten trukkien sekä kappaletavaranosturin käytöstä sekä koneiden ja laitteiden huolloista.

Tehtävä edellyttää myös voimassa olevaa BECE-ajokorttia ja ammattipätevyyttä sekä liikenneopettajalupaa. Pätevien hakijoiden puuttuessa arvostamme ensisijaisesti vahvaa käytännön kokemusta ja osaamista.

Eduksi katsotaan alueellisen toimintaympäristön tuntemus, asennusnosturin käyttöpätevyys ja kattavat suhteet alueen logistiikka-alan työnantajaverkostoon.

Ennen viran vastaanottamista valitun tulee esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.

Pyydämme, että merkitset hakemukseesi kelpoisuutesi ja liität kopiot kelpoisuuden osoittavista tutkintotodistuksista sähköiseen hakemukseen Kuntarekryyn. Alkuperäiset todistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa.

Lisätietoja tehtävästä antaa ma 29.3. klo 13-15 ja ke 7.4. klo 12-14 koulutuspäällikkö Marita Hietanen, puh. 050 395 8925, etunimi.sukunimi(at)tampere.fi ja pe 9.4 klo 12-14 lehtori Antti Alapispa, puh. 040 806 2593, etunimi.sukunimi(at)tampere.fi

Hakuaika päättyy 12.4.2021.

Hakeminen Kuntarekryn kautta ja ohjeet hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi
https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa ma 29.3. klo 13-15 ja ke 7.4. klo 12-14 koulutuspäällikkö Marita Hietanen, puh. 050 395 8925 ja pe 9.4 klo 12-14 lehtori Antti Alapispa, puh. 040 806 2593, sähköpostitse etunimi.sukunimi(at)tampere.fi

Tampereen kaupunki, Tredu Ammatillinen koulutus
Osoite: Kankaantaankatu 4, 37100 Nokia

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!

Tampereen kaupunki - Rökfri arbetsplats

Suggested jobs