Skip to main content
test
Tuntiopettaja, logistiikka / TREDU - Tampereen kaupunki

Ammatillista etumatkaa - Rohkee, Retee ja Reilu Tredu. Tampereen seudun ammattiopisto Tredu on Suomen toiseksi suurin ammatillisen koulutuksen järjestäjä. Tredu toimii kahdeksan kunnan alueella Pirkanmaalla, palveluita tarjotaan valtakunnallisesti. Tredussa opiskelee vuosittain noin 17 000 nuorta tai aikuista. Henkilöstöä on noin tuhat. Tredu palvelee yrityksiä henkilöstön osaamisen kehittämisessä. Tredu tarjoaa yrityksille mm. täydennyskoulutusta, osaavia työntekijöitä ja opiskelijoita oppisopimuksella ja koulutussopimuksella. Ammatilliseen koulutukseen hakeudutaan sekä jatkuvan haun, että yhteishaun kautta.

Haemme päätoimista tuntiopettajaa vakituiseen virkasuhteeseen logistiikka-alalle 1.1.2023 alkaen.
Pääasiallinen toimipiste palvelussuhteen alkaessa on Hervannan toimipiste Tampereella.

Tehtävänä on logistiikka-alan ammattiaineiden opetus, omaopettajan tehtävät sekä työpaikalla tapahtuvan oppimisen valvonta. Työtehtävät painottuvat yhdistelmäajoneuvonkuljettajien opetukseen eri tutkinnonosissa ja niiden sisällöissä, kuten yhdistelmäajoneuvo-, ja massatavarakuljetukset, vaihtolava- ja työkonekuljetukset sekä kappaletavaranosturin, erilaisten trukkien, työkoneiden sekä manuaalisten kuormankäsittelylaitteiden käyttö ajoneuvon kuormauksessa. Tehtävä voi sisältää myös raskaan kaluston ajoneuvotekniikkaan liittyvää opetusta sekä opetusta Tredun muissa toimipisteissä.

Tehtävässä edellytetään soveltuvaa kuljetus-/logistiikka-alan vähintään ammattikorkeakoulutasoista tutkintoa (logistiikkainsinööri tai auto- ja kuljetustekniikan insinööri AMK), sekä vahvaa ammatillista kokemusta kuljetusalan käytännön työtehtävistä opetettavissa sisällöissä. Työkokemuksen tulee sisältää kokemusta vähintään kappaletavara- ,vaihtolava ja työkonekuljetuksista, sekä kappaletavaranosturin käytöstä. Tehtävässä edellytetään voimassa olevaa kuljetusalan ammattipätevyyttä, vähintään BCE-luokan ajo-oikeutta, kuormausnosturin käyttäjä pätevyyttä (kuormausnosturin käyttö asennustöissä) sekä kokemusta logistiikan perustutkinto koulutuksesta ja Wilman käyttäjäkokemusta opetuksen hallinnoinnissa. Muutoin kelpoisuusehdot määräytyvät asetuksen 986/1998 mukaan.

Eduksi katsotaan ajoneuvotekniikan hyvä tuntemus tai koulutus sekä D-luokan ajokortti.

Pyydämme, että merkitset hakemukseesi kelpoisuutesi mahdollisimman tarkasti ja liität kopiot kelpoisuuden osoittavista tutkintotodistuksista sähköiseen hakemukseen Kuntarekryyn. Alkuperäiset todistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa.

Valitun tulee ennen sijaisuuden vastaanottamista esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote. Palkkaus OVTES:n mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa koulutuspäällikkö Sami Huntus, puh. 040 801 2630.

Hakuaika päättyy 1.12.2022.
Hakeminen Kuntarekryn kautta ja ohjeet hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon. Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa(at)monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi
https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin/avoimet-tyopaikat

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

koulutuspäällikkö Sami Huntus, puh. 040 801 2630

Lisätietoja

Tampereen kaupunki, Tredu Hervanta

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!


Osoite: Hepolamminkatu 10, 33720 Tampere
Tampereen kaupunki - Rökfri arbetsplats Tampereen kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare Tampereen kaupunki - Responsible employer

Rekommenderade jobb