Skip to main content
test
Tuntiopettaja luokanopettajan tehtävät - Keravan kaupunki

Haemme Keravalle ruotsinkieliseen kouluun tuntiopettajaa kevätlukukaudeksi

Svenskbacka skola on 63 oppilaan ja 3 luokanopettajan ruotsinkielinen 1-6 vuosiluokkien ala-aste Keravalla. Koulu on aloittanut toimintansa syksyllä 2011 ja on niin sanottu kielisaarekekoulu, joita Suomessa on 15. Koulun ilmapiiri on avoin, kannustava, rauhallinen ja positiivinen. Koulun opetuskieli on ruotsi.

Haemme iloiseen joukkoomme tuntiopettajaa, 24 vvt, ajalle 8.1.-1.6.2024 luokanopettajan tehtäviin.

Arvostamme haluasi aktiivisesti olla mukana kehittämässä pedagogista ajattelua koulussa ja kiinnostustasi kielisaareke- ja vähemmistöpedagogiikkaan. Lisäksi arvostamme erityispedagogiikan osaamista ja kokemusta. Tarjoamme osallisuutta kielisaarekekoulun koko oppimisympäristön kehittämiseen.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) mukaisesti. Huomioimme myös vailla muodollista kelpoisuutta olevat hakijat. Perusopetusta antavalla opettajalla tulee olla ruotsin kielen erinomainen suullinen ja kirjallinen taito.

Palkkaus ja palvelussuhteen muut ehdot määräytyvät OVTES:n mukaan. Tehtävässä noudatetaan kahden kuukauden koeaikaa.

Tehtävään valitun on ennen sen vastaanottamista esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) perusteella rikosrekisterilain (770/1993) 6 § 2. momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Lisätietoja

https://www.kerava.fi/
https://www.kerava.fi/tyo-ja-yrittaminen/kaupunki-tyonantajana/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Maria Mustala, 0403184226, Koulunjohtaja

Lisätietoja

Svenskbacka Skola

Kerava on viihtyisä ja vehreä kaupunki Uudellamaalla. Tavoitteenamme on olla uusien ajatusten kärkikaupunki, jossa arki on onnellista ja sujuvaa. Keravalla työskentelee noin 1400 ammattilaista, jotka tuottavat laadukkaita palveluita erinomaisella palveluasenteella toisten työtä ja osaamista arvostaen. Lähes 38 000 asukkaan Keravan saavutat helposti niin pääradan junalla kuin autoillenkin. Kaupungin arvot rohkeus, inhimillisyys ja osallisuus näkyvät kaikessa toiminnassamme. Olemme mukana Vastuullinen työpaikka -yhteisössä ja sitoudumme sen periaatteisiin.


Osoite: Taimikatu 6, 04260 Kerava
Keravan kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb