Skip to main content
test
Tuntiopettaja luokanopetukseen - Keravan kaupunki

Keravan kaupungin kasvatuksen ja opetuksen toimialalla on haettavana TUNTIOPETTAJAN TEHTÄVÄ LUOKANOPETUKSEEN (nro 648) alkaen 1.8.2023.

Tehtävän sijoituspaikka palvelussuhteen alkaessa on Svenskbacka skola, joka sijaitsee Kanniston alueella.

Svenskbacka skola on kielisaarekekoulu, joka on aloittanut toimintansa syksyllä 2011. Koulun opetuskieli on ruotsi ja koulussamme on vuosiluokat 1-6.

Haemme joukkoomme henkilöä, joka haluaa olla mukana kehittämässä kouluamme ja kielisaarekeverkostoa. Tuntiopettaja vastaa yhdysluokan opetuksesta. Arvostamme kiinnostusta taito- ja taideaineiden opetukseen (musiikki), joustavuutta ja yhteistyökykyä.

Tarjoamme työpaikan, jossa saat käyttää vahvuuksiasi ja kiinnostuksiasi hyödynnetään. Koulun ilmapiiri on avoin, kannustava ja myönteinen.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) mukaisesti. Kelpoisten hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää määräaikaisesti lukuvuodeksi 2023-2024.

Palkkaus ja palvelussuhteen muut ehdot määräytyvät OVTES:n mukaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Tehtävään valitun on ennen sen vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) perusteella rikosrekisterilain (770/1993) 6 § 2. momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Toivomme hakemuksia ruotsinkielellä.

Lisätietoja

https://www.kerava.fi/
https://kerava.fi/kerava-info/kerava-työnantajana

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Maria Mustala puh. 040 318 4226 (maria.mustala@kerava.fi)

Lisätietoja

Kasvatuksen ja opetuksen toimiala

Kerava on pääkaupunkiseudun pohjoinen kärki. Alle puolessa tunnissa Helsingin keskustasta pääset meille, vehreään puistojen ja ihmisten pikkukaupunkiin. Kerava on kekseliään ja kestävän kehityksen edelläkävijä, hyvän elämän kaupunki. Tämän mahdollistavat kaupungin noin 1400 osaavaa ja arvostettua työntekijää. Yli 37 000 asukkaan Keravan saavutat helposti niin pääradan junalla kuin autoillenkin. Olemme mukana Vastuullinen työpaikka -yhteisössä ja sitoudumme sen periaatteisiin.


Osoite: Taimikatu 6, 04260 Kerava
Keravan kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare Keravan kaupunki - Responsible employer

Rekommenderade jobb