Tuntiopettaja, matemaattiset aineet - Satakunnan koulutuskuntayhtymä

Tuntiopettaja, matemaattiset aineet - Satakunnan koulutuskuntayhtymä

Sataedu hakee palvelukseensa matemaattisten aineiden päätoimista tuntiopettajaa määräaikaiseen virkasuhteeseen 1.8.2019 - 31.7.2020.

Kelpoisuusvaatimuksena on ammatillisen koulutuksen opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 1150/2017 mukainen kelpoisuus sekä pätevyys opettaa matematiikkaa, fysiikkaa ja kemiaa. Kokemus ammatillisen koulutuksen ja lukiokoulutuksen matematiikan opettamisesta sekä valmius opettaa myös tieto- ja viestintätekniikkaa katsotaan eduksi.

Työ edellyttää liikkumista Sataedun eri toimipaikkojen välillä.

Viran täytössä noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun pitää esittää lain 14.6.2002/504 mukainen rikosrekisteriote ennen virantoimituksen alkamista.

Läs mer

http://sataedu.fi

Koulutuspäällikkö Pirjo Raunio, puh. 040 199 4870, pirjo.raunio@sataedu.fi

Sataedu
Adress: Tampere, Harjavalta, Huittinen, Kankaanpää, Kokemäki, Nakkila, Rauma, Ulvila

Satakunnan koulutuskuntayhtymä tarjoaa monipuolista ammatillista koulutusta nuorille, aikuisille ja työelämälle. Toimipaikkamme sijaitsevat Harjavallassa, Huittisissa, Kankaanpäässä, Kokemäellä, Nakkilassa ja Ulvilassa. Näiden lisäksi meillä on toimipisteet Raumalla ja Tampereella. Noin 3 000 opiskelijan koulutuksesta, palveluista ja maakunnallisista kehittämistehtävistä vastaa noin 280 osaavaa sataedulaista. Olemme savuton työyhteisö ja panostamme työhyvinvoinnin kehittämiseen.

Mer om arbetsgivaren