Skip to main content
test
Tuntiopettaja (matematiikka ja fysiikka) - Kangasalan kunta

Liity hyvän piiriin ja tule tuntiopettajaksi Pikkolan yläkouluun. Haemme matemaattisten aineiden tuntiopettajaa määräaikaiseen palvelussuhteeseen ajalle 8.8.2022-3.6.2023. Tarjoamme Sinulle työtä, jossa saa vaikuttaa ja, jonka tuloksena syntyy tulevaisuuden tekijöitä.

Haemme iloiseen ja monipuolisesti osaavaan työyhteisöömme hyvät yhteistyötaidot omaavaa matemaattisten aineiden tuntiopettajaa (ma ja fy). Arvostamme oppilaslähtöisyyttä ja aktiivista työotetta. Toivomme, että hakijalla on aikaisempaa kokemusta opetustyöstä yläkoulussa. Myös eri ohjelmistojen tuntemus katsotaan eduksi.

Pikkolan koulu on Kangasalan kaupungin keskustan läheisyydessä toimiva 7-9 luokkien koulu. Koulussamme on erinomainen ja sitoutunut työyhteisö. Koulussa työskentelee vajaa 90 opetuksen ja kasvatuksen ammattilaista. Tarjoamme sinulle välittömän ja ilmapiiriltään positiivisen työympäristön, jossa saat toteuttaa opettajuuttasi arvostavassa ja aidossa yhteistyössä. Meillä Kangasalla arvostetaan osaamisen kehittämistä, joten kaupunki tarjoaa hyvät kouluttautumismahdollisuudet. Työhyvinvoinnin tukemiseksi meillä on käytössä hyvinvointietuus sekä hyvät työterveyshuoltopalvelut.

Opettajan kelpoisuudet määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukaisesti. Merkitse hakemukseen kelpoisuutesi sekä siihen liittyvät osasuoritukset. Kelpoisuutta osoittavat todistusjäljennökset tarkistetaan haastattelun yhteydessä.

Palvelussuhteen täyttämisessä noudatetaan 5 kuukauden koeaikaa.

Valittujen henkilöiden on esitettävä rikosrekisterilain mukainen rikosrekisteriote lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002) sekä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista.

Lisätietoja

https://www.kangasala.fi/varhaiskasvatus-ja-opetus/perusopetus/koulut/pikkolan-koulu/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

rehtori Marianne Liimatainen p. 050 387 6166 / marianne.liimatainen(at)kangasala.fi

Lisätietoja

Kangasalan kaupunki

Kangasala on hyvinvoiva, kasvava ja voimakkaasti kehittyvä yli 32 000 asukkaan kaupunki kauniissa harju- ja järvimaisemissa hyvien kulkuyhteyksien äärellä Tampereen naapurissa. Olemme palveleva, uudistuvan toimintakulttuurin ja sujuvan arjen kaupunki, joka tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet asumiseen, harrastamiseen, yrittämiseen ja työntekoon. #LiityHyvänPiiriin sekä #TyöpäiväKangasalla


Osoite: Viputie 16, 36200 Kangasala
Kangasalan kaupunki - Rökfri arbetsplats Kangasalan kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare Kangasalan kaupunki - Responsible employer Kangasalan kaupunki - Good Mood Workplace

Rekommenderade jobb