Tuntiopettaja (rakennusala)

Saimaan ammattiopisto Sampo hakee Imatran toimipisteeseen rakennusalan tuntiopettajaa toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen 2.8.2021 alkaen.

Kelpoisuusvaatimuksena on opetustoimen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun asetuksen 986/1998 mukainen ammatillisten opintojen opettajan kelpoisuus.

Hakijalta edellytetään vahvaa ja monipuolista käytännön työkokemusta rakennusalalta, muun muassa korjausrakentamisesta. Arvostamme ammatillisen koulutuksen tuntemusta, kokemusta erityistä tukea tarvitsevien opiskelijoiden opettamisesta, monipuolisia ja opiskelijalähtöisiä ohjaustaitoja, opetuksessa käytettävien digitaalisten työkalujen ajantasaista hallintaa ja hyödyntämistä, sekä hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja. Odotamme myös, että sinulla on taitoja ja positiivisia kokemuksia verkkopedagogiikan käytöstä sekä tiimioppimisesta.
Opetustyön tueksi seuraat oman alasi kehitystä sekä osallistut alaasi koskeviin kokouksiin, työryhmiin ja verkostoihin. Pidät kehittävästä työotteesta ja tiimityöskentelystä yli ainerajojen. Arvostamme kokemusta koulutusviennistä ja ulkomailla työskentelystä.

Tehtävään valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä lain 504/2002 mukainen hyväksyttävä rikosrekisteriote sekä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virkasuhteessa on 6 kuukauden koeaka.

Opinto- ja työtodistukset pyydetään haastatteluun kutsuttavilta.

Lisätietoja

http://www.edusampo.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Koulutuspäällikkö Vesa Markkanen, p. 040 539 9793 tai vesa.markkanen@edusampo.fi

Lisätietoja

Saimaan ammattiopisto Sampo

Saimaan ammattiopisto Sampo tarjoaa ammatillista koulutusta ja koulutus- ja kehittämispalveluja yrityksille ja muille yhteisöasiakkaille. Toimipisteet ovat Lappeenrannassa, Imatralla ja Ruokolahdella. Sampon opiskelijavuosien määrä on noin 3 300, henkilöstön määrä on 365 ja toimintatuotot 34 miljoonaa euroa.

Sampo kasvattaa ammattitaitoisia moniosaajia. Koulutusalojen yhteistyö ja erilaisten opintopolkujen mahdollisuudet auttavat jokaista opiskelijaamme löytämään oman polkunsa. Osaaminen asuu meillä!

Koulutuksenjärjestäjä on Etelä-Karjalan koulutuskuntayhtymä, jonka jäseniä ovat Etelä-Karjalan kunnat, niistä Lappeenranta ja Imatra suurimmat.

Sampo on savuton työ- ja opiskelupaikka.


Osoite: Koulukatu 5, 55120 Imatra

Suggested jobs