Tuntiopettaja, rakennusala - Åbo stad, Bildningssektorn

Turun ammatti-instituutti on elämää ymmärtävä oppilaitos. Me tarjoamme koulutusta ja osaamista, jotta opiskelijamme saavat oikean ammatin ja loistavat valmiudet siirtyä työelämään omaa polkuaan seuraten - tarkoittaapa se sitten oppisopimusta, yo-tutkintoa, ammattitaitokilpailuja, yrittäjävalmennusta tai kansainvälisiä urasuunnitelmia. Tarjoamme myös lyhytkoulutuksia ja täydentäviä koulutuksia aivan jokaiselle. Valmistu kaikkeen. Varaudu parhaimpaan.
Opettaja, ammatillinen huippuosaaja, tule meille töihin.


Haemme työmaaopettajaa työnopetuksen opettamiseen omakotitalotyömailla päätoimiseen tuntiopettajan määräaikaiseen virkasuhteeseen ajalle 9.8.2021- 31.7.2022.

Toivomme hakijalta tietoteknistä osaamista, rakennusmestarin-, insinöörin- tai rakennusalan erikoisammattitutkintoa sekä pientalorakentamisen tuntemusta.

Hakijalla tulee olla valmius toimia omakotitalotyömaan vastaavana työnjohtajana.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/98 mukaan.

Palkkaus- ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät OVTES:n osio C:n mukaisesti.

Valitun on toimitettava hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan sekä esitettävä itseään koskeva lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittama rikosrekisteriote.

Virkasuhteessa on koeaika.

Lisätietoja

http://www.taiturku.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tiimivastaava Tomi Myllärinen, p. 040 6481 827, tomi.myllarinen@turku.fi
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa.

Lisätietoja

Turun kaupunki, Sivistystoimiala, Turun ammatti-instituutti

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.

Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.

Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.

Turku tähtää hiilineutraaliksi vuoteen 2029 mennessä.


Osoite: 20740 Turku

Rekommenderade jobb