Tuntiopettaja, sosiaali- ja terveysala

Koulutuskuntayhtymä OSAO hakee Muhoksen yksikköön päätoimista tuntiopettajaa sosiaali- ja terveysalan perustutkinto-opetukseen 1.1.2021 - 31.1.2022 väliseksi ajaksi.

Sinä asiantuntija, kaipaatko kaltaistesi joukkoon? Haluatko tehdä työtä, jolla on todella merkitystä opiskelijoille ja koko yhteisölle? Koulutuskuntayhtymä OSAOssa työskentelet tiimissä, joka tekee tulosta hyvässä hengessä - työkaveria auttamalla ja yhteiseen hiileen puhaltamalla, kilpailukykyisiä etuja ja kehittymismahdollisuuksia unohtamatta.

Tuntiopettajan tehtäviin kuuluu kasvun ja osallisuuden edistäminen ja hyvinvoinnin ja toimintakyvyn edistäminen -tutkinnon osien opetus ja työelmässä tapahtuvan oppimisen ohjaus sekä ryhmänohjaajana toimiminen.

Kelpoisuusehdot on määritelty asetuksessa opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista A986/1998 13a §. Edellytämme sinulta soveltuvuutta opettaa molempia em. tutkinnon osia, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteisuutta sekä halua kehittää toimintaa.

OSAOssa hyvä työ palkitaan. Tarjoamme sinulle merkityksellisen ja monipuolisen työn, mukavan työyhteisön, joka koostuu aktiivisesta joukosta eri alojen asiantuntijoita, laadukkaat ja uudenaikaiset työ- ja oppimisympäristöt, ePassin liikunta- ja kulttuuripalveluihin ja kattavan työterveyshuollon. Kannustamme sinua myös kehittämään osaamistasi. Isona talona OSAO on luotettava ja hyvä työnantaja.

Tehtävään valitun on esitettävä selvitys terveydentilastaan ja lain 504/2002 mukainen rikostaustaote. Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen opetusalan virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) osio C liitteen 1 mukaan. Palvelussuhteessa noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.osao.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa koulutuspäällikkö Anna-Maija Lawson, anna-maija.lawson(at)osao.fi, p. 0503174674, 16.10. ja 26. - 30.10.

Koulutuskuntayhtymä OSAO, Koulutuspalvelut, Muhoksen yksikkö
Osoite: Kirkkotie 1, 91500 Muhos, 91500 Muhos

Koulutuskuntayhtymä OSAO on Suomen johtava ammattiosaajien koulutusyhteisö. Meillä on ammatillisen koulutuksen kaikki alat ja koko elinkaari - kaikille ikäryhmille. OSAOn koulutusyksiköt sijaitsevat Oulussa, Kempeleessä, Limingassa, Muhoksella, Pudasjärvellä ja Taivalkoskella. OSAOssa suoritetaan vuosittain yli 2700 tutkintoa. Työntekijöitä on 840.

OSAO, Muhoksen yksikkö tarjoaa autoalan, maatalous- ja metsäalan sekä ravintola- ja cateringalan ammatillista koulutusta. Yksikössä on 280 opiskelijaa ja 52 henkilökunnan jäsentä.