Skip to main content
test
Tuntiopettaja, tietokeniikka ja matematiikka - Åbo stad, Bildningssektorn

Turun ammatti-instituutti on elämää ymmärtävä oppilaitos. Me tarjoamme koulutusta ja osaamista, jotta opiskelijamme saavat oikean ammatin ja loistavat valmiudet siirtyä työelämään omaa polkuaan seuraten - tarkoittaapa se sitten oppisopimusta, yo-tutkintoa, ammattitaitokilpailuja, yrittäjävalmennusta tai kansainvälisiä urasuunnitelmia. Tarjoamme myös lyhytkoulutuksia ja täydentäviä koulutuksia aivan jokaiselle. Valmistu kaikkeen. Varaudu parhaimpaan.
Opettaja, ammatillinen huippuosaaja, tule meille töihin.

Haemme Turun ammatti-instituutin Liiketalouden yksikköön tietotekniikan ja matematiikan opettajaa ajalle 15.8.2022 - 28.2.2023.

Tehtävä on sijaisuus ja se sisältää toisen asteen ammatillisen perustutkinnon (liiketoiminnan perustutkinto) matematiikan sekä tietotekniikan opetusta, opiskelijoiden henkilökohtaiseen ohjaukseen ja tukeen liittyviä työtehtäviä sekä opetuksen suunnittelutyötä. Työ on kokoaikainen.

Opetettavat aineet:
- työvälineohjelmat
- toiminta digitaalisessa ympäristössä
- matematiikan perusteet sekä matematiikan soveltaminen


Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/98 mukaan. Edellytämme alan soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja pedagogista pätevyyttä. Eduksi katsomme vähintään kolmen vuoden käytännön työkokemuksen sekä monipuolisen pedagogisten menetelmien hallinnan ja monipuolisen digitaalisen osaamisen sekä kiinnostuksen opiskelijoiden opintojen ohjaamiseen sekä tukemiseen. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja sekä aktiivista työotetta.

Palkkaus- ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät OVTES:n osio C:n mukaisesti.

Valitun on toimitettava hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan sekä esitettävä itseään koskeva lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittama rikosrekisteriote.

Virkasuhteessa on koeaika.

Lisätietoja

http://www.turkuai.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Koulutuspäällikkö Irina Eklund, 040 1790 830, irina.eklund@edu.turku.fi
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa.

Lisätietoja

Turun kaupunki, Kasvatuksen ja opetuksen palvelukokonaisuus, Turun ammatti-instituutti

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.

Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.

Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.

Turku tähtää hiilineutraaliksi vuoteen 2029 mennessä.


Osoite: Ruiskatu 8 C, 20740 Turku

Rekommenderade jobb