Tuntiopettaja, työkyvyn ja hyvinvoinnin ylläpito - Oulun seudun koulutuskuntayhtymä

Tuntiopettaja, työkyvyn ja hyvinvoinnin ylläpito

Oulun seudun ammattiopiston Kempeleen-Limingan yksikössä on avoinna määräaikainen sivutoiminen tuntiopettajan tehtävä ajalle 1.8.-31.12.2019.

Sivutoimisen tuntiopettajan tehtävänä on työkyvyn ylläpitämisen ja hyvinvoinnin (sisältää liikuntaa ja terveystietoa) pakollisten ja valinnaisten tutkinnon osien opetusta Kempeleen-Limingan yksikössä. Opetus tapahtuu pääasiassa Kempeleen toimipisteessä.

Kelpoisuusehdot ovat asetuksen 986/1998 mukaiset. Hakijalle katsotaan eduksi opetus- ja ohjaustehtävistä hankittu työkokemus sekä. Työ edellyttää tavoitteellisuutta, järjestelmällisyyttä ja yhteistyökykyä.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät OVTES:n osio C liitteen 1 mukaisesti. Koeaika on 2 kk.

Ennen tehtävän vastaanottamista on esitettävä lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote ja selvitys terveydentilasta.

Lisätietoja

http://www.osekk.fi
http://www.osao.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa koulutuspäällikkö Marja Rantala p. 050 537 5055 marja.rantala@osao.fi ja yksikönjohtaja Juha Virsiheimo p. 050 590 9642 juha.virsiheimo@osao.fi. Hakemus ja cv/ansioluettelo jätetään sähköisesti Kuntarekry.fi -sivujen kautta..

Oulun seudun ammattiopisto, Kempeleen-Limingan yksikkö
Osoite: Niittyrannantie 5, 90440 Kempele

Oulun seudun koulutuskuntayhtymä Osekk vastaa opiskelijoiden ja työelämän osaamistarpeisiin Pohjois-Suomessa järjestämällä työelämälähtöisiä koulutuspalveluja tulevaisuuden haasteita ennakoiden. Osekkin koulutuspalvelut toteuttaa Oulun seudun ammattiopisto OSAO. OSAO on monialainen ammattiopisto, jossa opiskelee noin 11 000 nuorta ja aikuista. Koulutusyksiköt sijaitsevat Kempeleessä, Limingassa, Muhoksella, Oulussa, Pudasjärvellä ja Taivalkoskella.
OSAOn Kempeleen-Limingan yksikössä on opiskelijoita n. 900 ja henkilökuntaa n. 100. Yksikössä on mahdollista opiskella logistiikka-alan, puutarhatalouden, ravintola- ja cateringalan sekä turvallisuusalan perustutkinto. Lisäksi yksikössä järjestetään koulutusta useisiin ammatti- ja erikoisammattitutkintoihin sekä muuta lisä-ja täydennyskoulutusta.

Tutustu työnantajaan