Tuntiopettaja, viestintä ja vuorovaikutus - Kouvolan kaupunki

Kouvolan kaupungin Kouvolan seudun ammattiopistossa on haettavana tuntiopettaja, viestintä ja vuorovaikutus toisella kotimaisella kielellä, ruotsi sekä vieraalla kielellä, englanti. Tehtäviin kuuluvat mm. opetus- ja ohjaustehtävät. Arvostamme myös valmiutta vieraalla kielellä, venäjä, opettamiseen.

Tehtävää täytettäessä noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun asetuksen 986/1998- (1150/2017) säännösten mukaisesti, yhteisten opintojen opettajan kelpoisuus (soveltuva tutkinto ja opettajan pedagogiset opinnot).

Arvostamme kokemusta ammatillisesta koulutuksesta sekä ajantasaisia tietoteknisiä ja verkkopedagogisia taitoja.

Lisäksi arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja, kykyjä joustavaan yhteistyöhön sekä yrittäjyyden tai yrittäjämäisen toimintatavan tuntemusta.

Tehtävään valitun on esitettävä annetussa määräajassa nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/02) mukainen rikosrekisteriote sekä hyväksyttävä todistus terveydentilasta.

Tutkinto- ja työtodistukset pyydetään esittämään mahdollisen työhaastattelun yhteydessä.

Lisätietoja

http://www.kouvola.fi/rekry

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tiimiesimies Petri Laatunen, p. 020-615 7399, petri.laatunen(a)ksao.fi
Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella www.kouvola.fi/rekry.

Lisätietoja

Kouvolan seudun ammattiopisto

Kouvola on asukkaitaan palveleva aktiivinen luonto- ja urheilukaupunki. Arki sujuu ja asuminen on edullista n. 82 000 asukkaan kaupungissa. Elämä on laadukasta hyvien palvelujen, harrastusmahdollisuuksien ja moni-ilmeisen luonnon keskellä. Liikkuminen on helppoa ja liikenneyhteydet muualle Suomeen ovat hyvät.

Tervetuloa joukkoon! Viihdyt varmasti.

Kouvolan kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Utinkatu 44-48, 45200 Kouvola
Kouvolan kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb