test
Tuntiopettaja - Vasa stad

Vaasan kaupungin suomenkielinen perusopetus hakee tuntiopettajaa Suvilahden koululle 18.1.-31.5.2022.

Suvilahden koulu on suomenkielinen alakoulu, jossa toimivat vuosiluokat 1-6. Koulussa annetaan yleisopetuksen lisäksi kaksikielistä (suomi-englanti) ja englanninkielistä opetusta. Suvilahden koulu painottaa laadukkaan perusopetuksen lisäksi toiminnallisia opetusmenetelmiä sekä liikuntaa, yhteisöllisyyttä ja sosiaalisten taitojen vahvistamista. Lisäksi kannustamme oppilaita hyvään käytökseen.

Haemme tuntiopettajaa resurssiopettajaksi ja erityisopettajaksi. Resussiopettajana opettaja on osittain luokassa luokanopettajan kanssa, osittain opettaa itse pienryhmää toisessa tilassa. Resurssiopettajan työnkuvaan kuuluu myös mahdollisesti läksyryhmän vetäminen, oppilaiden koulupäivän päätyttyä. Pyrimme tällä toiminnalla tukemaan oppilaiden mahdollista oppimisvajetta (OPH:n koronatuki).
Erityisopettajan osuus työstä on noin puolet työajasta. Näinä tunteina opettaja toimii laaja-alaisena erityisopettajana niin luokassa yhdessä luokanopettajan kanssa, kuin pienemmän ryhmän kanssa toisessa tilassa.

Kelpoisuusvaatimuksena on luokanopettajan tutkinto.
Kielitaitovaatimuksena on suomi, opetuskieli on suomi.

Edellytämme innokkuutta, joustavuutta, yhteistyötaitoja, oma-aloitteisuutta, ryhmänhallintataitoja, taitoja opettaa alakoulussa opetettavia aineita.

Arvostamme kokemusta koulumaailmasta ja/tai opetuksesta.

Tarjoamme auttavaa ja kannustavaa työyhteisöä, kaksikielistä toimintaa (suomi-englanti), yhteisopettajuutta, mahdollisuutta työskennellä koulumaailmassa ja perehdytystä tähän työhön.

Koeaika on 1 kuukausi.

Tehtävään valitun on ennen työn alkamista esitettävä lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, koska käymme läpi hakemuksia jo hakuaikana.
Haastatteluun kutsutut ottavat mukaansa alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Lisätietoja

http://www.vaasa.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Rehtori Emmi Herler-Westeråker, puh. 040 041 6196

Lisätietoja

Sivistystoimi

Sivistystoimen ammattilaisemme kulkevat vaasalaisten lasten ja nuorten rinnalla päiväkodin portilta koulutien viimeiseen kevätjuhlaan saakka. Osaajiemme ansiosta Vaasassa on tarjolla laaja kattaus laadukkaita kulttuuri- ja kirjastopalveluita, liikunnan riemua ja oivalluksia opistoilla – niin nuorille kuin aikuisille.


Osoite: Vaasa, 65100 Vaasa
Vaasan kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb