Tuotantoasiantuntija

Vihdin Ateria ja Puhdistus toimii tulosalueena Vihdin kunnassa. Ateriatuotanto on keskitetty kolmeen alueelliseen suurkeittiöön ja yhteen koulukeskukseen. Asiakasmäärä on 6500.

Vihdin Ateria hakee toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 8.2.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan tuotannonasiantuntijaa. Pätevyysvaatimukset ovat suurtalousesimiehen erikoisammattitutkinto, restonomi tai vastaava tutkinto sekä kokemus keittiötyöskentelystä.

Tehtävässä onnistumisen kannalta on tärkeätä, että henkilöllä on ymmärrys suurkeittiön ruoanvalmistusprosesseista ja eri asiakasryhmien toiveista ja tarpeista sekä raaka-aineista.

Henkilöltä edellytetään tarkkuutta, hyviä vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaitoja. Asiantuntija tarvitsee työssään hyvät tietotekniset taidot. Hän työskentelee osana Aterian ja Puhdistuksen johtotiimiä.

Asiantuntijan tehtäviin kuuluu Jamix-tuotannonohjausjärjestelmään liittyvä kehittäminen ja ylläpito, ruokalistasuunnitteluprosessi (suunnittelu-tiedottaminen-julkaisu), reseptien kehittäminen ja huolto, käytettävien raaka-aineiden testaus, etsintä ja ohjeistus, sekä erilaisia ateriapalvelun tuotantoa sekä kehittämistä tukevat tehtävät. Toimenkuvaan kuuluu myös ruokalistojen valmistelua, tuotteiden päivitystä järjestelmään, opastusta sekä neuvontaa ja tarvittaessa työnjohdolliset sijaisuudet.

Hakemukset pyydetään toimittamaan 20.1.2021 klo 21:00 mennessä sähköisellä hakulomakkeelle Kuntarekry.fi. Haastattelut järjestetään 25.1-26.1.2021

Lisätietoja
Ruokapalvelupäällikkö Tuija Wickström
gsm. 050-549 2021 tuija.wickstrom@vihti.fi

Jos et ole aiemmin kirjautunut Kuntarekry-ohjelmaan, pyytää sinua rekisteröitymään

Lisätietoja

http://www.vihti.fi

Tutustu työnantajaan

Ruokapalvelupäällikkö Tuija Wickström
gsm. 050-549 2021 tuija.wickstrom@vihti.fi

Ateria ja Puhdistus
Osoite: Asemantie 30, 03100 Nummela

Vihti on noin 28 500 asukkaan nopeasti kasvava kunta Helsingin seudulla. Kehitämme voimakkaasti palvelurakennettamme ja palvelutarjontaamme. Henkilöstöä on palveluksessamme noin 1200.