Skip to main content
test
Tuoteomistaja - Helsingin seudun liikenne

Oletko digitaalisen kehittämisen ammattilainen, joka haluaa päästä vaikuttamaan joukkoliikenteen mobiilipalvelujen tuotantoon? Hienoa, sillä nyt juuri tämä tehtävä on tilaisuus siihen.

Haemme HSL:n mobiilisovelluksen kehitystyön ja ylläpidon vetovastuuseen vakituiseen työsuhteeseen sinua

TUOTEOMISTAJA

Tuoteomistajana vastaat HSL-mobiilisovelluksen ja sen lipunmyyntijärjestelmän arvon maksimoimisesta ja niiden uusien toiminnallisuuksien kehitysprojektien vetämisestä. Teet tiivistä yhteistyötä ohjelmistokehitystiimin kanssa. Vastaat palvelun kehitysjonon hallinnasta ja priorisoinnista sekä muutoshallinnasta, kirjoitat käyttäjätarinat, tunnistat kehitystyön riippuvuudet ja määrittelet kehitystiimin tarvitsemat yksityiskohdat. Laadit palvelun kehittämisen tiekartan tunnistettujen asiakastarpeiden ja organisaation liiketoimintatarpeiden pohjalta. Vastaat palveluun liittyvistä hankinnoista, kilpailutuksista ja kumppanihallinnasta sekä laadit ja seuraat palvelun budjettia. Vastaat siitä, että palvelu toimii teknisesti oikein, tietoturvallisesti ja tietosuojavaatimukset täyttäen sekä siitä, että asiakkaan käyttökokemus on jatkuvasti hyvä. Huolehdit myös siitä, että eri sidosryhmät ovat ajan tasalla kehitystyöstä.

Pääset tekemään työtä vahvalta pohjalta, sillä HSL-sovellus on kerännyt kunniaa mm. Grand One -palkintogaalassa. Teemme kehitystyötä asiakaslähtöisesti ja hankimme asiakasymmärrystä. Uudistamme digitaalisia palvelujamme siirtymällä lähiaikoina tilipohjaiseen taustajärjestelmään, jota käyttävät kaikki HSL:n myyntikanavat. Tämä muutos on vahvasti läsnä myös sinun työssäsi.

Tehtäväsi sijoittuu HSL:n Teknologia-tulosalueelle Asiakaskanavat -yksikköön. Teet tiivistä yhteistyötä mobiilisovelluksen liiketoimintaomistajan, kehitysasiantuntijan, palvelumuotoilun, käyttöliittymäsuunnittelun, kehitystiimin ja arkkitehtien kanssa.

Etsimme uutta työkaveria, jolla on
- Soveltuva korkeakoulututkinto
- Aiempaa työkokemusta mobiilisovelluksen kehitystyöhön osallistumisesta
- Ketterän kehityksen menetelmien tuntemus
- Aiempaa työkokemusta ohjelmistokehitystiimien kanssa työskentelystä
- Riittävä tekninen ymmärrys digitaalisesta palvelukehityksestä teknisten ratkaisujen arvioimiseen
- Kyky kuunnella, keskustella, tehdä yhteistyötä ja innostaa kehitystiimiä
- Kaupallista ymmärrystä siitä, miten palvelun arvo maksimoidaan
- Erinomainen suomen ja hyvä englannin kirjallinen ja suullinen kielitaito

Työ alkaa maaliskuussa 2023 tai sopimuksen mukaan. Tehtävän kuukausipalkka on 4500-5000 euroa aiemmasta kokemuksesta riippuen.
Mielenkiintoisen tehtävän lisäksi tarjoamme sinulle mahdollisuuksia osaamisen kehittämiseen, työsuhdematkalipun, laajan työterveyshuollon, ergonomiset työvälineet, lounasedun sekä tukea vapaa-ajan liikkumiseen ja kulttuuririentoihin. Monipaikkainen työ ja joustava etätyö tukevat sujuvaa työskentelyä. Toimistollamme on viihtyisät ja monipuoliset tilat työskentelyyn ja työkavereiden kohtaamiseen.

Meidän joukkueessamme pääset näyttämään ja käyttämään osaamistasi tulevaisuuden palvelujen kehittämisessä. Yhdessä me luomme toimivan Helsingin seudun liikkumisen ja sykkeen. Meillä on eri alojen asiantuntijoita puhaltamassa yhteen hiileen ja tavoitteemme on olla alamme paras asiantuntija.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi 7.2.2023 mennessä.

Lisätietoja

https://www.hsl.fi/hsl/tule-meille-toihin

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Voit kysyä lisää tehtävästä Asiakaskanavat-yksikön päälliköltä Jani Merimaalta. Laita joko tekstiviesti tai sähköposti ja sovi soittoajasta, puh. 040 566 2023 tai sähköpostilla jani.merimaa@hsl.fi.

Lisätietoja

HSL Helsingin seudun liikenne -kuntayhtymä

Me HSL:ssä mahdollistamme sujuvan arjen ja luomme Helsingin seudun sykkeen ja liikkumisen selkärangan. Reilusti yli puolet Suomen joukkoliikennematkoista tehdään toiminta-alueellamme ja valtaosa asiakkaistamme on sitoutunut kulkemaan kanssamme vuodesta toiseen. Asiakaskokemus ja asiakasymmärrys ovat erottamaton osa kaikkea toimintaamme. Ennakoimme ja uudistamme tulevaisuuden liikkumista maailman muuttuessa ja ratkaisumme perustuvat tietoon ja analytiikkaan.


Osoite: Opastinsilta 6 A, 00520 Helsinki

Rekommenderade jobb