Tuottaja

Porin kaupunki ja Suomen Nuorisoseurat järjestävät yhteistyössä ensimmäisen, uudenlaisen kansallisen Nuori Kulttuuri -festivaalin 21.5.-23.5.2021. Festivaalin aikana Poriin saapuu toista tuhatta eri kulttuuritoimintoja harrastavaa lasta ja nuorta. Viikonloppu on täynnä erilaisia esityksiä, työpajoja, workshoppeja, yleisötilaisuuksia ym., joiden koordinoinnista ja organisoinnista tuottaja on osaltaan vastuussa. Tuottaja vastaa myös festivaalin ohjelmiston rakentamisesta ja aikataulutuksesta, majoitus- ja viestintäsuunnitelmien sekä markkinointimateriaalin valmistamisesta, tarvittavien lupien hankinnasta sekä vapaaehtoistyöntekijöiden rekrytoinnista ja koordinoinnista (yhteistyössä Suomen Nuorisoseurojen edustajan kanssa).
Lisäksi tuottaja tekee tiivistä yhteistyötä tapahtuman virallisten yhteistyötahojen (mm. Nuoren Voiman Liitto, Nuorisosirkusliitto) sekä kaupungin omien kulttuuriorganisaatioiden (mm. museot, lastenkulttuurikeskus) kanssa. Tuottaja vastaa myös paikallisista nuorista koostetun tuotantotiimin ohjauksesta.
Tuottaja on mukana myös Nuori Kulttuuri -festivaalin yhteydessä järjestettävän Nuori Talks 2021 -keskustelufoorumin valmisteluissa.

Välillä 11.1.2021-28.2.2021 tehtävässä noudatetaan 50% työaikaa.
vällillä 1.3.2021-11.6.2021 tehtävässä noudatetaan 100% työaikaa.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva 2. asteen ammatillinen tutkinto tai korkeakoulutasoinen tutkinto.

Edellytämme
- kokemusta tapahtumatuottamisesta
- tietoa Porin alueella sijaitsevista esitys- ja koulutustiloista
- tietoa Porilaisen kulttuurikentän toimijoista
- viestinnällisiä taitoja (somemarkkinointi, tiedotteiden kirjoittaminen yms.)

Eduksi luetaan
- yhden tai useamman kulttuurialan harrastuksen syvempi tuntemus
- esiintymiskokemus

Täytä sähköinen hakemus, josta muodostuu CV. Skannaa tutkintotodistuksesi sähköisen hakemuksen liitteeksi tai esitä ne mahdolliseen haastatteluun kutsuttaessa.
Jos mahdollisuutta sähköisen hakemuksen tekemiseen ei ole, voit lähettää paperisen hakemuksen osoitteella Porin kaupunki/HR-yksikkö, PL 47 (Valtakatu 15), 28100 Pori. Itse tehtyä CV:tä tai työtodistuksia ei tarvitse liittää.

Lisätietoja

http://www.pori.fi
http://www.pori.fi

Tutustu työnantajaan

Jyri Träskelin, kulttuuriyksikön päällikkö
jyri.traskelin@pori.fi

Porin kaupunki, Sivistystoimiala, Kulttuuriyksikkö
Osoite: 28100 Pori

Porin ytimessä on sitkeä yrittäminen ja oma tapa tehdä – alalla kuin alalla. Täällä tehdään itse, luodaan tyhjästä ja noustaan tuhkasta. Elämään, ympäristöön ja tekemiseen suhtaudutaan intohimoisesti. Kulmia ei koskaan hiota liian pyöreiksi ja vastakohdille löytyy tilaa. Tervetuloa siis tähän noin 6000 työntekijän joukkoon. Tulitpa sitten hoitajan hommaan tai piirtelemään kaavoja, meitä kaikkia yhdistää asukas- ja asiakaslähtöisyys. Porin kaupunki on savuton työpaikka