Tuottaja, tapahtumamarkkinointi - Oulun kaupunki

Tuottaja, tapahtumamarkkinointi

Business Oulu -liikelaitokseen haetaan TUOTTAJAA opintovapaan sijaisuuden ajaksi. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja kestää 31.5.2021 saakka.

Työnkuva käsittää tapahtumien tuottamisen lisäksi osa-aikaisen (50 %) projektikoordinaattorin tehtävän Euroopan kestävin kulttuuripääkaupunki -hankkeessa. Hankkeessa etsitään ratkaisuja tapahtumien ympäristöhaasteisiin. Kestävien tapahtumien toimintamallit ja ympäristöjärjestelmät ovat laajasti käytössä koko maakunnan alueella, kun Oulu on Euroopan kulttuuripääkaupunki vuonna 2026. Projektikoordinaattorin tehtäviin kuuluu muun muassa pilottihakujen ja työpajojen järjestämistä.

Etsimällämme henkilöllä on kokemusta suunnitelmallisesta ja tavoitteellisesta tapahtumien tuottamisesta sekä kiinnostus ajankohtaisiin ilmiöihin ja kulttuuriin. Hänellä on myös halu olla mukana tapahtumien kehittämisessä.

Tapahtumien merkitys osana onnistunutta markkinointiviestintää kasvaa kaiken aikaa. Tehtävä edellyttää markkinoinnin ja viestinnän ammatillista osaamista, sosiaalisen median viestinnän erityisosaamista sekä hyviä asiakaspalvelu-, vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Neuvottelutaidot sekä kyky luoda yhteistyöverkostoja sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa on hakijalle luontaista.

Kelpoisuusehtona on kulttuurituottajan tai muu vastaava koulutus sekä erinomainen suullinen ja kirjallinen suomen ja englannin kielen taito. Lisäksi edellytämme hakijalta hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä oma-aloitteista työotetta. Odotamme hakijalta myös tapahtumatoimialan verkoston tuntemusta.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työn innostavassa työyhteisössä. Tuottaja on osa Business Oulu -liikelaitoksen tapahtuma- ja markkinointiyksikköä ja sen tapahtumatiimiä.

Tehtävässä käytetään koeaikaa.

Tehtävää haetaan sähköisesti osoitteessa www.ouka.fi/tyopaikat. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimita hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 27, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55 A. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/5962/2019. Hakemukset on toimitettava 18.6. 2019 klo 15.00 mennessä. Hakijoiden haastattelut suoritetaan 20.6.2019.

Lisätietoja

http://www.businessoulu.com

Lisätietoja tehtävästä antavat tiimiesimies, Event and Convention Manager Riina Aikio, p. 040 419 6605
tai sähköpostitse riina.aikio@businessoulu.com ja vt. markkinointipäällikkö Auli Kangas, p. 044 703 1389 tai sähköpostitse auli.m.kangas@businessoulu.com.

Oulun kaupunki, Business Oulu -liikelaitos
Osoite: Hallituskatu 36, 90100 Oulu

Valovoimainen Oulu – rohkea, reilu, vastuullinen. Oulu on Skandinavian pohjoinen pääkaupunki, jossa yhdistyvät luova ilmapiiri ja huipputeknologia, yrittäjyys ja taitavat tekijät, modernin merikaupungin omaperäinen kulttuuri ja elävä maaseutu. Oulussa on kunnioitettava koulutustarjonta ja Euroopan nuorin väestö sekä kykyä yhdessä rohkeasti rakentaa osaamisesta kansainvälisiä menestystarinoita. Kaikki tämä sopivan suuressa ja hyvinvoivassa kaupungissa, joka tarjoaa erinomaiset eväät onnelliseen elämään. Oulun kaupunki on noin 11 000 henkilön työpaikka.

Tutustu työnantajaan