Skip to main content
test

Haemme turvatekniikan tiimiin vakituista turvalaiteasentajaa. Työtehtäviin kuuluvat rakennusten eri turvajärjestelmien asennus- ja ylläpitotehtävät, esimerkiksi kuluvalvonta-, kameravalvonta-, hälytys- ja keskuskellojärjestelmät sekä keskusradiot ja paloilmoittimet.

Edellytämme hakijalta soveltuvaa sähkö- tai elektroniikka-alan ammatillista tutkintoa ja riittävää kokemusta vastaavista tehtävistä.

Odotamme hakijalta hyviä asiakaspalvelutaitoja, tietoteknisiä taitoja, oppimiskykyä sekä oma-aloitteista ja itsenäistä työskentelyotetta. Tehtävässä tarvitaan myös kohtuullista englannin ammatillisen kielen taitoa.

Tehtävässä edellytetään B-ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta työtehtävissä. Työkohteet sijaitsevat pääasiassa Tampereen alueella.

Hae paikkaa sähköisellä lomakkeella: https://elomake.tampere.fi/lomakkeet/26052/lomakkeet.html

Lisätietoja

https://tampereentilapalvelut.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kari Silvàn
Työnjohtaja
Puh. 050 359 8319
kari.silvan@tilapa.fi

Lisätietoja

Tampereen Tilapalvelut Oy

Tampereen Tilapalvelut Oy tuottaa rakennushankepalveluja ja kiinteistöjen ylläpitopalveluja. Ylläpidossamme on lähes 1000 rakennusta kouluista, vapaa-aikatiloista ja arvokohteista tavanomaisiin toimitiloihin. Työyhteisöömme kuuluu 240 ammattilaista. Tarjoamme vastuullisia ja monipuolisia tehtäviä, hyvät mahdollisuudet oman osaamisen kehittämiseen ja kattavat henkilöstöedut.


Osoite: Postitorvenkatu 6, 33840 Tampere

Rekommenderade jobb