Turvallisuusalan kouluttaja - Hyria koulutus

Turvallisuusalan kouluttaja

Hyria koulutus on paras kumppani ammatillisen osaamisen kartuttamiseen. Palvelemme sekä työnantajia että henkilöasiakkaita. Kohtaamme vuosittain 10 000 opiskelijaa. Hyrian omat työ- ja oppimisympäristöt ovat Hyvinkäällä, Riihimäellä, Helsingissä ja Hämeenlinnassa.
Enemmän osaamista - Enemmän asennetta. Haluatko tehdä jotain todella merkityksellistä? Meillä on sinulle kouluttajan tehtävä.

Hyria kouluttaa turvallisuusalalla monella eri tasolla: turvallisuusalan perustutkinto, turvallisuusalan ammattitutkinto ja turvallisuusvalvojan erikoisammattitutkinto sekä erilaiset alan pätevyys- ja korttikoulutukset (väliaikaisen vartijan koulutus, vartijan koulutus, järjestyksenvalvojan peruskurssi, työturvallisuuskorttikoulutus, tulityökorttikoulutus sekä sosiaali- ja terveysalan turvakorttikoulutus).

Etsimme turvallisuusalan kouluttajaa vakituiseen työsuhteeseen. Pääasiallisena vastuualueena tulee olemaan turvallisuusalan koulutuksessa toimiminen. Tehtäviin kuuluu kouluttaminen turvallisuusalan tutkinnoissa, ohjaus- ja arviointitehtävät, työelämäyhteistyö sekä alan koulutuksen kehittäminen. Tehtävään voidaan sisällyttää myös myynti- ja asiakastyötä.

Työ tehdään pääsääntöisesti arkisin klo 8 - 16 välillä. Ensisijainen työpiste sijaitsee Helsingissä.
Arvostamme monipuolista kokemusta yksityisen turvalllisuusalan työtehtävistä. Eduksi luemme ammatillisen koulutuksen tuntemuksen ja voimankäyttökouluttajaksi hyväksynnän sekä tulitöiden kurssinjohtajan, työturvallisuuskortin kurssinjohtajan ja AS1-kurssinjohtajan pätevyydet.

Kelpoisuusehdot tehtävään määräytyvät asetuksen (A14.12.1998/986) mukaan. Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävään voidaan määräajaksi valita hakija, joka ei täytä kelpoisuusvaatimuksia. Palkkaus määräytyy ammatillisia aikuiskoulutuskeskuksia koskevan työehtosopimuksen mukaan. Ennen työn aloittamista valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ja lasten kanssa työskentelevien rikostaustasta annetun lain (Laki 504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Tehtävissämme on käytössä koeaika. Ensisijaisen toimipisteen lisäksi työssäkäyntialueena ovat kaikki Hyrian koulutuksen järjestämispaikat.

Lisätietoja

http://www.hyria.fi

Koulutuspäällikkö Mikko Laakso, 050 576 3781, (klo 9.00 - 17.00), mikko.laakso@hyria.fi

Hyria koulutus Oy, Koulutustoiminta, Turvallisuusala
Osoite: Malmin asematie 6, 00700 Helsinki

Hyria tuottaa koulutus- ja valmennuspalveluja, joiden avulla asiakkaillamme on enemmän mahdollisuuksia hyvään elämään. Kasvupalvelujen avulla edistämme yritysten kilpailukykyä ja kasvua sekä vahvistamme työllisyyttä. Hyria toimii konsortiona, johon kuuluvat Hyria koulutus Oy, Hyria Business Institute Oy, Hyria säätiö sr ja Hyria palvelut Oy. Meillä työskentelee yli 500 osaajaa. Hyria koulutus valmistaa tulevaisuuden ammatillisia osaajia. Haluamme olla paras kumppani ammatillisen osaamisen kartuttamiseen. Hyria Business Institute kasvattaa yritysjohdon osaamista ja Hyria säätiö tuottaa ratkaisuja kohti työtä, kouluttautumista tai kuntoutumista. Hyria palvelut on kahvila- ja ravintolapalveluiden järjestäjä.
Keskeisin vaikuttavuusalueemme on Häme ja Uusimaa. Useimmat toimipisteistämme sijaitsevat Hyvinkäällä ja Riihimäellä, mutta emme rajoita toimintaamme vain omien seiniemme sisälle. Hyria on älykäs yhteisö. Kehitämme työ- ja oppimisympäristöjämme ketterästi asiakkaiden, henkilöstön ja maan parhaiden asiantuntijoiden kanssa. Pidämme työvälineemme ja -menetelmämme ajanmukaisina.
Hyriassa saat kokea olevasi arvostettu. Tarjoamme muun muassa kattavat työterveyspalvelut, kulttuuri- ja liikuntaedun sekä virkistävästi yllättäviä henkilöstötapahtumia. Meillä saa onnistua ja innostua. Iloitsemme toistemme menestyksestä. Liity Hyrian heimoon.

Tutustu työnantajaan