test
Turvallisuusalan opettaja - Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Haemme turvallisuusalan opettajaa määräajaksi 10.1.2022- 28.10.2022.

Opettajan tehtäviisi kuuluvat turvallisuusalan opiskelijoiden opettaminen ja ohjaaminen oppilaitoksessa sekä työelämän toimintaympäristössä. Opiskelijoiden opintojen henkilökohtaistaminen, tutkinnon suorittaminen ohjaus ja arviointi ovat myös keskeisiä työtehtäviäsi. Työelämäyhteistyö on aktiivista ja työpaikkaohjaajien perehdyttäminen kuuluu työnkuvaan. Lisäksi suunnittelet koulutuksia ja kehität uusia toimintamalleja yhteistyössä tiimin ja asiakkaiden kanssa.

Opettajan tehtävän kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuudesta annetun asetuksen 986/1998 ja siihen tehdyn muutoksen 1150/2017 mukaisesti. Lisäksi edellytämme, että olet hankkinut monipuolista osaamista turvallisuusalan työtehtävistä.

Arvostamme aikaisempaa opettajakokemusta turvallisuusalalta, hyviä työelämäkontakteja, yksityisen turvallisuusalan työkokemusta sekä turvallisuusalan eri tutkintojen tuntemusta.
Katsomme hakijalle eduksi erilaiset turvallisuusalan kouluttajapätevyydet sekä kokemuksen riskienhallinnasta ja pelastussuunnittelusta.
Lisäksi hyvät ohjaus- ja vuorovaikutustaidot, ratkaisukeskeinen työote ja organisointikyky mahdollistavat tehtävän menestyksekkään hoitamisen. Digitaalisen opetuksen osaaminen katsotaan eduksi.
Toivomme, että työotteesi on vastuullinen, oma-aloitteinen sekä peräänantamaton - viet päätökseen aloittamasi työt.

Tehtävään valittavan on ennen työn aloittamista esitettävä lain 504/2002 mukainen rikostaustaote sekä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Tervetuloa Keudaan kehittämään ja kehittymään!

Lisätietoja

http://www.keuda.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Opettaja Jukka Oksanen p. 040 174 4521 jukka.oksanen@keuda.fi
Toimialapäällikkö Riikka Siitonen p. 050 415 0970 riikka.siitonen@keuda.fi

Lisätietoja

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä, Opetus- ja koulutuspalvelut

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda toteuttaa opiskelijoilleen sekä työelämälle yksilöllisiä, vaikuttavia koulutus- ja osaamisen kehittämispalveluja. Keski-Uudellamaalla sijaitsevissa 10 toimipisteessämme työskentelee 720 innostunutta keudalaista. Toimintamme sisältää 80 eri tutkintoihin johtavaa ammatillista, työvoima- ja valmentavaa koulutusta sekä aikuisten perusopetusta, joissa opiskelee vuosittain yli 10 000 opiskelijaa. Keuda on vuoden 2020 opetus- ja kulttuuriministeriön valitsema, ammatillisen koulutuksen laatupalkittu koulutuksen järjestäjä.


Osoite: Wärtsilänkatu 7, 04410 Järvenpää

Rekommenderade jobb