Tutkimusapulainen

Haemme yhtä (1) tutkimusapulaista toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen Pohjois-Savon aluelaboratorioon 9.11.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan. Toivomme hakijoilta innostunutta ja aktiivista kehittämisotetta työhön, joustavuutta nopeasti vaihtuvissa tilanteissa sekä hyviä asiakaspalvelu- ja yhteistyötaitoja. Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen työn sekä mahdollisuuden kehittää omaa osaamista näytteenottotyössä.

Sijoituspaikka työsuhteen alussa on Rautavaaran laboratorio, työ on osa-aikatyö. Työ on tällä hetkellä päivätyötä ti-to, mutta hakijalla tulee tarvittaessa olla valmius kolmivuorotyöhön. Tehtäviin kuuluu näytteenottoa. Toimipistevaihdokset Pohjois-Savon alueella ovat mahdollisia. Tehtävässä menestyminen edellyttää yhteistyötä ISLABin muiden laboratorioiden ja eri ammattiryhmien kanssa.

Kelpoisuus tehtävään on soveltuva koulutus tai kokemusta ao. toimialalta. Lisäksi toimeen valittavalta vaaditaan sellaista suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa kuin toimen menestyksellinen hoitaminen edellyttää.

Tehtävään valitun on ennen toimen vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä noudatamme neljän (4) kuukauden koeaikaa.

Tehtävässä edellytetään Tartuntatautilain 48§ edellyttämää rokotussuojaa.

Palkkaus määräytyy kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan.

Sähköinen hakemus pyydetään lähettämään 26.10.2020 klo 15.00 mennessä www.kuntarekry.fi -sivuston kautta.

Lisätietoja

http://www.islab.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja toimesta antavat osastonhoitaja Saara Paukkeri, puh. 044 7178757, saara.paukkeri@islab.fi tai osastonhoitaja Helka Torvinen, puh. 077 7178745, helka.torvinen@islab.fi

Itä-Suomen laboratoriokeskuksen liikelaitoskuntayhtymä
Osoite: Kotitie 4, 73900 Rautavaara

Itä-Suomen laboratoriokeskuksen liikelaitoskuntayhtymä (ISLAB) järjestää laboratoriopalvelut Itä- ja Pohjois-Savon sairaanhoitopiirien kuntayhtymien, Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalveluiden kuntayhtymän, Siun sote - Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymän sekä Ylä-Savon SOTE kuntayhtymän alueella (www.islab.fi). Aluelaboratorioita ovat Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan ja Etelä-Savon laboratoriot. Henkilökuntaa on noin 600 terveydenhuollon ammattilaista ja toimipaikkoja noin 70.